Varit nere för räkningen men e på väg upp!

Så var det ett tag sedan man skrev igen.
Tänkte passa på o skriva några rader nu när det regnar ute o älskling spelar fm.
Sen ska jag städa lite för att sedan åka till flickan, sista gången för den här sommaren, men hoppas att det blir några timmar i månaden framöver.

Denna vecka ser ut så här:
Idag efter jubb ska vi se Gais-Tff, brorsan spelar äntligen igen så ska bli skoj att se han, på tv =)
Sen imorgon och på onsdag är det subway från 2 till 10, ledig torsdag för att jobba PÅ fredag förmiddagspass, ledig lördag sen jobb söndag igen, Kul att få många timmar, eller kul o kul, det ger bra pengar =) ska bli underbart när man får lön nästa månad =)

Veckan som gått har försvunnit snabbare än blixten hihi I måndags var det match mot ldb o det var nog min sämsta match på länge, riktigt tråkigt då det var mkt folk som kom o stötta mig. efter paus kände jag mig halvkass o efter matchen försvann jag helt in i en dimma. SAtt på ip:s toa ett tag för att sedan blir ledd till bilen av pappa o brorsan. Väl hemma spydde jag o mådde helt skit, riktigt skumt var det. Tur att man har en sån underbar familj som tar hand om mig =) ÄLSKAR ER. Mådde bra igen efter någon dag, men efter lördagens fest var man tillbaka som bussförare =) Men mitt eget fel denna gång =)

Nu ska jag som sagt ta tag i lägenheten o få den i topptrim efter flytten, sen ska vi planera in en inflyttnignsfest snart!

I´ll be back =)


RSS 2.0