Hemmafru

Polly, Plopp, Dubbelnougat, Frans nougat, sour-cream onion chips, negerbullar, kakor, gifflar, magnum, mjukglass, är bara några av de saker som jag e sugen på. Men jag o Johnsson har slagit vad om vem som kan hålla sig borta från dessa frestelser fram till den 1:a Juni. Jag vet att de inte e lång tid, men jag är ett GODISMONSTER! Den som förlorar ska ge den andra en spabehandligen. Och jag ska INTE förlora!! Bara så du vet johnsson =)
Ska faktiskt säga att jag har ätit godis en gång efter vi slagit vad, men johnsson vet redan om det, (ni som tänkte skvallra=) det var den dagen på näsan knäcktes. Jag ringde o fråga johnsson på lördagen o full som hon va (hon tyckte väl lite synd om mig osså =) så sa hon att jag fick =)

Måste även fråga er där ute, även om ni inte e många som läser detta =) men vilket är mest godis, Tom o Jerry kex/ digistivekex eller salta pinnar ???=) 
 
I vårt kontrakt står även att vi får äta kakor som vi själv bakar, så nu har det BAKATS.

Det blev en jordgubbs och rabarberpaj som e relativt nyttig (brys på vad man jämför med =)

Här kommer  de goda receptet :

(hoppas de funkar)

Har även gjort en potatissallad som ska ätas ikväll till grillad flintastek. Sen e de dags för brännboll, får se hur mkt jag vågar vara med på. Ja jag ska ta de lugnt =)

Nu kom patrick från träningen så dags att gå =)

Freddie Kruger

Japp, jag liknar Freddie Kruger eller Hannibal, det är bara att valja. Väldigt vacker får jag i alla fall lov att säga att jag e.
Vågar knappt visa mig på stan, eller rättare sagt Patrick vågar inte visa mig på stan =)

Var tvungen att ringa till öron/näsa/hals avdelningen o flytta fram min tid. Klarar inte av att gå så här. Har nog nyst 100 gånger på två timmar, blir förvånad över hur mkt det kan komma från hjärnan =)

Inte för att jag egentligen vill visa upp hur jag er ut, men måste ju =)

Här kommer några vakra bilder innan och efter operationen.

För er som inte e uppdaterade så knäckte jag näsan i lördags när jag spela fotboll, (vad annars=) Måste bara berätta för hela världen att det var Daffes fel! Fick en armbåge på näsan o sen rann blodet, Sjukt mycket blod.

Måste bara säga att jag e ledsen Elin o co att jag inte kom på festen i lördags, hade verkligen sett fram emot de o laddat hela dan =( Men går all in nästa gång ist ;)

<<<< o till sist vill jag tacka alla som har varit supersnälla o ställt upp för mig de sista dagarna, Ni vet vem ni e =)









65 minuter kvar !!

Trodde man aldrig

Nä inte kan man tro att jag skulle skapa en blogg. Inte gör jag det för att de e skitroligt att skriva, eller för att jag har några politiska åsikter jag vill framföra, utan jag gör det för dig mamma =) Så du kan följa varje steg jag tar =)

Nä men jag gör det för att jag älskar foto och vill visa upp dessa för er som bryr er om mig eller dem i min närhet, dvs mina älsklingar, Patrick Zessan och Zorro  o min Familj =)




                     

Just nu sitter jag o väntar på att tiden ska ticka iväg och bli tre. Varför kan man undra när det är världens finaste väder ute. Jo för att då kanske jag äntligen får ta ut grejen i näsan som gör att jag inte kan andas. Vaknade för första gången i mitt liv (nästan =) av att jag snarka, helt sjukt !!

Men innan kl har hunnit bli tre ska jag bara :
Lämna lunch till älskling,
hinna städa, diska och plocka fram skolarbete.
Låna och lämna böcker på biblan
och leka lite med mina underbara små kycklingar =)

Kanske dags att sätta igång så jag hinner med något av det som jag har på listan
Har fått höra att jag e världens största tidsoptimist (men de kan jag inte tro =)

RSS 2.0