Antligen i Bangkok

Skulle bara saga att allt e bra med oss. Vi har tagit oss till bangkok och varit ute pa det stora shoppningcetrat MBK. Klockan ar nu 23.15 och vi ska lagga oss for vi ska upp tidigt imorgon for att aka till en marknad. Bara 3 dagar kvar sen reser vi hemat!

Puss


Sista dagen imorgon

Nu ar klockan snart 10 pa kvallen.
Idag sov vi till 10 for att sedan bege oss till stranden. Efter narga timmar gick vi hem till hakan som inte madde sa bra. Han hade ganska ont i magen sa vi tog han till sjukhuset for sakerhetsskull. Han fick nagra piller av doktorn och han mar redan lite battre. Har aven gett han nagra Trevis =)  Var pa sjukhuset ca en timme, sa det tog inte sa lang tid. Efter detta gick vi alla och lade oss da det blev en ganska sen kvall igar med rebecca och Walle.

Nu har vi varit och kakat igen och eftersom vi fortfarande ar lite sega tankte vi forsoka kopa nagon dvd film och hyra en dvd spelare och ta en lugn kvall pa rummet. Imorgon ar det som sagt sista dagen har innan vi drar till var sista destination. Upp tidigt for att fa den sista solen.

Var resa med taxin kosta oss cirka 40 kronor var, sa det va inte sa mycket sloseri med pangar, mest tid =) Men det blev bra tillslut!

Haha hade garna sett att nagon av er legat i solarium

Igar nar vi var ute pa stan runt 12 tiden pa natten var dar smapojkar och sma flickor som sprang runt och salde grejer. sved lite i hjartat =(

Men idag nar vi var ute och kopte lite frukt till ganget gjorde jag en god garning =) Kopte frukten vid en skola, och bakom oss stod det smakillar som ville handla. Hade lite smaskrammel i fickan som jag gav till en av killarna. Har nog inte sett en kille bli sa glad. Han sprang runt och visade alla sina kompisar vad han fatt =) 9 bath var det, cirka 2 kronor for oss dar hemma!!!!

kramar fran oss


Kort halla

Det har varit tva lugna dagar i Kata. Vi har mest legat pa stranden och tagit det lungt. Jag och vicky har dock akt vattenskidor, vilket var riktigt skoj. Vicky plumsade i nagra ganger da hon forsokte aka pa vagorna =) Nu har jag sjuk traningsvark i armarna =) Undra hur det kommer bli nar man kommer hem och borjar trana igen ??? =)

Idag skulle vi aka till Bang Tao. Efter 50 minuters fard var vi framma pa hotellet som vi skulle bo pa. Men det var riktigt ackligt sa vi akte vidare. Vi forsokte hitta ett hotel som var nagorlunda billigt men anda fint. Chafforen lyckades inte hitta detta sa vi akte tillbaka till Patong. Resan slutar alltsa dar vi borjade =)

Efter nagra dagar da narga i lagret inte kunnat latta pa trycket lyckades dem antligen igar. Bestallningen pa matstallet blev da foljande...
3 pizzor
2 Thaimat
2 Hamburgartallrikar
10 coca cola

Undra om servitorerna kollade snett pa oss och skratta =)

Nu ar det inte manga dagar kvar har. Men det ska bli riktigt roligt att komma till Bangkok och Shoppa =)

Tabletten skulle man inte ata utan blota och satta den pa betten =)

Om narga timmar kommer rebecca och Walle pa besok. Trevligt trevligt!
Innan dess hinner vi val med en thaimat till, Tror jag atit minst en san varje dag. Ska bli sa gott att komma hem och ata vanligt mat. =)
Har gjort en lang lista av matratter som kommer att goras nar vi kommer hem =)

Puss o kram

PS.klockan ar snart 8 har, sitter och undrar vad ni kan ha for er dar hemma?!


Tillbaka i Phuket

Efter tva dagar i Krabi drog  vi tillbaka till Phuket. Efter en lang minibussresa var vi framme i Kata. Ligger 5 minuter fran karon beach som vi var i borjan av resan. Vi har betalt lite mer for hotellet denna gang och darmed fatt ett hotel med tre stjarnor. hotellet har tva olika pooler, barpooler och jatte fina och stora rum. Vi har bada sovit som stockar inatt! Mina bett har antligen borjat ge med sig och slutat att klia. 

Vi kommer stanna har till onsdag da vi far vidare till Bang Thoa dar Walle och Rebecca befinner sig. Det ska vara ett fint stalle dar rika manniskor haller till, sa vi far noja oss med att bo i en bungalow, men med ac iaf =)

Pa fredag bar det av till Bankok och shopping. Hotellet ar redan bokat av Alskling, Ett 3 och en halvt stjarnigt hotel med pool pa taket, belaget mitt i centrala Bankok nara MBK (det storsta shoppingcentret) och andra marknader! 
Ni som har nagra onskemal om julklappar kan skicka ett sms till Patte! =)

Nu ar klockan 11.11 har och vi ska snart lagga oss pa stranden for att bli annu rodare/brunare.  Jag har kopt en solkram med tanning och solfaktor 2 for att jag ossa ska fa lite farg! =) 


Till er som inte kommit in pa resedagboken
Skriv resedagboken.se
i rutan for snabbsok skriv kewee och klicka sok
hon kommer dyka om langre ner pa sidan
klicka pa kewee
langst ner pa sidan star Resor, klicka pa Thailand
Sen dyker dagbok upp pa hoger sida, Dar ar allt hon skrivit

http://www.resdagboken.se/Default.aspx?documentId=24&section=journey&journeyId=379998&userId=27219

Detta ar annars lanken till Vickys sida

Johns sida ar

http://www.resdagboken.se/Default.aspx?documentId=24&section=journey&journeyId=380347&userId=273375


Bloopers igar ar val min igen. Igar hittade jag tabletter i var vaska som skulle vara mot bett. De skulle man inte ata, men tankspridda jag tog en e munnen och precis nar jag svalde kom jag pa det. SKIT va skulle nu handa?? Snabbt ringde vi till Yvonne som kunde lugna ner oss. Det var ingen fara, men de skulle inte hjalpa mot mina bett =)

En liten visa jag alltid sjong nar jag var liten, nagon som kanner igen???

Solen skiner himlen ar bla
oh va skont o leva da
hogt i topp gar allas humor
for det e de som susen gor!


    

Regn idag med =(

Vi vaknade av klockan kl 8.15 for att ga upp och ata frukost och lagga oss i solen. Men vadret var monligt idag med sa vi tog det lugnt. Nar klockan borjade narma sig 10.30 borjade solen titta fram. Jag o Patrick tog pa oss badklader och gick ner till stranden har i Ao Nang medan ovriga ganget stack till en o som skulle vara fin.

Jag o Patte hade en lugn dag pa stranden och vi njot av en skon massage. Vi gick hem kl 14 nar vi tyckt att vi fatt tillrackligt med farg. En halvtimme efter oppnar sig himlen och det borjar stortregna. Sa John, Hakan o Vicky var dyblota nar de kom hem haha

annars har det varit en lugn dag, kakade for 30 kronor tillsammans men handlade pa apoteket for en jakla massa da jag fatt hur manga bett som helst. Har nog 30 bett fran tarna och upp till halva smalbenet. Efter jag fatt pa lite salva kandes det mycket battre. Det ar inte bara jag som bett men jag leder nog den ligan, vilket jag inte vill =/

Nu ar klockan 11 och vi ska dra oss till kojs, imorgon bar det av till Phuket igen.

Vilken maltid Zessan fick, Rattan dansar pa bordet medan katten e borta =)
Haha de gillade inte ditt system...Tradigt att ni inte har sa bra vader dar hemma. Hoppas snon har lagt sig nar vi kommer hem =)

hehe det var god mjolk =)

Tiden tar4 slut



Puss

Krabi

Nu ar klockan 21.40 och vi sitter pa Krabii. Har betalt lite extra for hotellet denna gang vilket gjort att vi har pool pa baksid


an och fina rum. Fint och frascht ar det. Och frukost ingar. Idag at vi ute pa standen har i Karbi. Vi betala 6 kronor (35 bath) for var middag och 4 kronor for en lask. Undra om man kommer att bli snal nar man kommer hem =) 

Imorgon ska vi ut till en ny o dar stranden aterigen ska vara helt fantastisk. Har varit kasst vader nu i tva vader sa vi hoppas pa att morgondagen blir battre!


Tankte faktiskt ladda upp lite bilder pa oss, Patte ligger namligen o masserar de andra tjejerna da de forlora pa kortspel igar =) Vi har prcis spelat en ny omgang med kort och killarna ska vara vara betjanter imorgon och vicky som kom sist ska ha en ful hatt pa sig hela dan =) Ovh Johns ska ata sushi till middag =)



Hihi kul att ni katter far lite roligt att titta pa. hoppas det flyger manga faglar forbi =)

Igar lade tyvarr telefonen av mamma, men allt ar som sagt bra och vi hars om nagra dagar igen!

Pa peppes bodega i Karon








Ute pa seglingturen










Maya Beach











\

Monkey Beach




Bat mellan oar











Pa segling igen











Jag och Vicky i en grotta




Handelserika dagar!

Var ett tag sedan jag skrev. Har varit nagra valfyllda dagar.

I lordags akte vi till Phi Phi, Har varit nagra dagar nar molnen tagit storre delar av himmlen. Men dessa dagar har vi antingen varit branda, rest till olika stalle eller som idag varit lite bakis =)

Har precis tagit upp ur sangen och klockan ar 1 =) I forigar var vi ute pa en battur med motorbat. Gick upp redan klockan 7 for att kaka frukost och bege oss tidigt med baten. Det var det verkligen vart! Tog en motorbat till on brevid. Dar vi kollade in viking cave, snorklade, var pa maya beach (dar de spelade in filmen the beach om ni vill veta hur dar sag ut!) och pa monkey beach. Det gar inte att forklara hur underbart vackert allt ar! vi var som sagt ute tidigit vilket gjorde att det inte var manga turister pa maya beach nar vi kom dit. vilken strand, vilken miljop och vilket vatten. Finns bara i sagor!!!

Monkey beach var nagot av det coolaste jag varit med om. Vi matade aporna med banander och majs. Frack som jag var fragade jag en guide om jag kunde fa lite majs och mata dem da vi inte hade nagot med oss. Det fick vi och det var sjukt roligt. Var tvungen och ga ivag o handla lite mer. Kopte upp hela butikens majs och bananar =) Fick det i en platspase som jag bar. Aporna fick syn pa det direkt och kom som spjut. De ville inte bara ha en majs eller en banan. De skulle ha allt. Jag blev lite radd och gav det till patrick. Jag satta mig och matade en apa med majs nar den plotsligt fick sprang och siktade in sig pa pasen. Fast patrick var lite beredd pa att han skulle komma hann han inte fa upp pasen, utan apan rev i sonder pasen och sprang ivag med hur mycket han kunde bara haha vilken syn!!!

Fick aven en apa att ga upp pa mig. Trodde han var lite oradd, men han hade siktat in sig pa min banan i ena handen och vill einte ha de 5 majsbitarna jag hade i andra =) lyckades fa bilder pa bade dessa situationer =)


Blev en lugn kvall och vi la oss ganska tidigit da vi var ganska trotta efter en lang och handelserik dag!

Igar tankte vi ta en lugn dag pa stranden. Vadret var fint och vi lag pa stranden nar en amerikanare dok upp och erbjod en dag pa en segelbat. Ganska dyrt var det men sahar i efterhand var det  vart varenda ore. Fick snorkla, vara pa maya beach igen. Denna gang gick vi en annan vag till stranden. och denna promenad var sa sjukt vacker! Naturen var sjukt fin och det var en stillhet som lag i luften. inte ett enda ljud utom vara andningar!!!

Darefter akte vi runt med segelbaten och fick se lite grottor. Kapten berattade aven lite historier om fagelbo. De var varda 10 000 dollar och de gjorde allt for att fa tag pa dem och gora drinkar av deras spott! Det var inte 10 meter upp som dessa bo satt, utan 150 meter. De klattrade i snore utan nagon livlina! helt sjukt!

Klockan borjade narma sig 6 tiden och vi fick se en solnedgang som inte var  av denna varld!

Pa kvallen bestamde vi oss for att ta forsta festkvallen ute. Vi gick ner till stranden dar alla e under kvallstid. Och efter en roligt kvall sitter vi nu har och tar det lugnt. Vadret ar som sagt molnigt vilket ar ganska skont!!!

Blir fomodligen en lugn kvall och vi stannar har formodligen tva dagar till!


Sondagens bloopers ar min =)
Vi var ute och leta efter hotel nar det borjade knipa i magen. Fick panik och sprang till narmsta toa jag sag. Snabbt som tusan in och sen... var tusan var toapappret! De andra skulle in och kolla hotelet och dar satt jag. Hur lange skulle jag behova sitta har innan raddningen kom. Skulle jag prova den dusch som sitter brevid varje dass =) Efter LANGA 10 minuter hor jag antligen steg utifran och jag ropar. Raddningen var framme haha


Gardagens blopper gar till Hakan! I garkvall nar vi var pa stranden och dansade satte sig hakan ner i en stol och somna. Men det slutar inte har. Han gick inte och vacka hur vi an forsokte. Vi borjade gora lite poser med han och ta foto och det roligaste var nar det kom fram andra turister som ossa ville fotografera han HaHAHA


Det var jakla tur att vi tog med solfaktor 30 =) Men nu behovs bara 8 och 15. har fatt en fin grundfarg med manga myggbett =(

Skont att Zessan antligen fatt bort tratten! Hoppas saret ser bra ut??? Langtar efter er dar hemma, kanns som vi varit borta lange. Ska bli kul att komma hem till julen! Zorro ar ingen tiger, han ar ju en gravmaskin! =) Haha och det spelsystemet skulle man ha oftare pappa=)
 Ta hand om er dar hemma sa hors vi snart igen!!!


RSS 2.0