Igår var det en tjej som var och kollade på vår lägenhet. Även om det känns väldigt overkligt så börjar jag att fatta att vi ska snart ska flytta. 2 ½ månad kvar!

Aj aj aj

Idag känner man att man lever. Mina ljumskar värker, kan knappt gå. Stämplingen på foten gör heller inte saken bättre.
Kroppen är inte längre anspassad till så mkt träning. Sammanlagt tre timmar på fotboll och bandy. Tur att de e vila till lördag 16.30 då det är match!

Dm i futsal

Vi spelade DM i futsal i Kirseberg i Lördags.  Första mathen går mot mitt gamla gamla lag, Husie IF. Första halvleken var vi lite förvirrade, nya regler, annorlunda golv och boll. De går upp i 2-0 ledning. Men efter paus börjar vi spela bättre och halvlek två slutar 1-1. Det är synd att vi hade det bästa laget i första matchen, tror resultatet hade blivit annorlunda om vi mött dem senare i cupen.

Andra matchen mot BK Olympic. Olympic som vi mötte i sista seriematchen där 3 röda och ett antal gula kort delades ut. Vi var grymt taggade och det fanns inget annat än vinst. Vi spelar grymt bra och och de har inte en chans. Vi vinner med 3-0 men det kunde blivit ett antal mål till.

Sista och avgörande matchen gick mot Backarna FF. De tog ledningen i första halvlek, inte alls rättvisst. Vi trycker på bra och skapar många chanser, men lyckas inte sätta dit den. Andra halvlek börjar bra och vi går upp till en 2-1 ledning och fortsätter med vårat spel och skapar många mål chanser. I slutet av matchen gör de tyvärr 2-2 på ett skitmål och det avgörs på straffar. Ett litet handbollsmål och en duktig målvakt, blev för svår uppgift för oss, eller rättare sagt för mig. De andra går fram o gör riktigt bra ifrån sig! Tyvärr missar jag min straff och vi går inte vidare till match om 3 och 4 plats. För att inte gråta mig till sömns får jag leva på mitt mål, bredsida långt ute ifrån upp i krysset =)

Jag är iaf nöjd med tjejernas prestation. Det är första gången de spelar Futsal och vi har inte tränat inomhus på golv, ändå går vi in och rullar boll. Spelar stundtals riktigt bra! Ser fram emot Dm till helgen och sen Tomtecupen helgen efter.