Återigen förbannad o hungrig

Återigen så missar jag mitt tåg för att bussen e försenad 6 min. Ska de vara så jäkla svårt att få en tidtabell till att gå ihop. har iaf datorn med mig så jag kan utnyttja tiden med något vettigt. Denna halvtimen e så jobbig. Haft två st 3 timmars lektioner idag, vilket magen känner av. Den kurrar och vill ha något i sig. I vanliga fall brukar de bli en tur in om pressbyrån för att handla ett choklad så man blir pigg o glad. Nu får jag sitta här förbannad o hungrig. Ska försöka att inte ta ut det över älskling när jag kommer hem. Gäller att få något snabbt i magen när man kommer innanför dörren. Tar ett tag innan maten e klar idag, på menyn står köttfärspaj. Ikväll e de innebandy, men först ska jag rätta lite uppsatser. Suck, bara måndag...

Handboll, innebandy och fotboll

Söndag idag och snart dags för jobb igen. Helgerna går så himla snabbt. Man skulle jobbat mån-tors och tagit helg fre-sön.

Fredagen tillbringades hemma hos Perra o Danne med tre rätters och handbollen. Måste ge ett + till såsen =)
De hade tänkt på mig och gjorde fruktsallad till efterrätt, eller rättare sagt, jag fick göra efterrätten då jag förlora buzz =( eller perra förlora och jag kom näst sist. Men patte hade förlorat på postrundan och fick ta hennes skitjobb ;)



Sedan skrevs även ett viktigt kontrakt. Vem gör flest mål. Jag o Perra mot Patte och Danne. Fina priser till vinnarna =)




Igår vaknade vi sent och fick bråttom att fixa allt innan de var dags för match. Först invigningen av den nya hallen. Glömde mina matchkläder hemma och fick be patte komma ner med dem. Insåg då att vi precis tvättat shortsen, dyblöta! Fick leta upp en torktumlare och låta de ligga där i 20 minuter =)



Nu till matchen... Vi krossade Ystad med 7-3.
Mycket folk, mycket mål och riktigt skön vinst. Matchref hittar ni under
http://www.skurupsibk.se/

Kvällen tillbringades framför tv:n med älskling och pappa. Blev lite sports buzz där pappa tog hem segern =)fick även två tior för mina mål i bandyn =)



Bjöd även på vickys kycklinggryta, mums.

Idag är det träning med fotbollen, tyvärr precis när de e handboll, hoppas de inte blir en allt för spännande match.

Imorse när jag vaknade gick jag upp o käka frukost framför datan. Satt o kolla på sofies änglar. Bra program och bra tanke bakom. Att hjälpa de som verkligen behöver. Denna gången var det en familj vars pappa hade obotlig hjärntumör. De gjorde vid hela deras ovanvåning. Grymt känslosamt program, kan ju erkänna att jag fällde en tår eller tjugo.


Tack för en trevlig helg, ta hand om er!


Dags att starta igen!


Året började bra. 12 slaget firade jag nere i egypten med familjen. Det är inte varje nyår som man ligger i en solstol med en drink (cola för min del) i handen. På kvällen samlades vi ett grymt stort tält, alla hotellets besökare var på plats (kanske 700 pers). Buffen var helt enorm. Det mesta såg så underbart gott ut, men tyvärr så smakade det inte lika bra, men mätt blev man. Efter maten blev det dans, först på det "stora dansgolvet" med pappa och sen drog hela gänget upp på det lilla dansgolvet. En stor ring och mycket klapp och skoj. Kan bara undra vad alla tyskarna tyckte om oss svenskar. Men skoj hade vi!

Tolvslaget räknades ner och alla skrek Happy New Year! 

Måste säga att nyår hemma inte e samma sak. Där går vi ut i kylan och kollar raketer och helt plötsligt, utan man har märkt det, så är klockan 00.03 o tolvslaget är missat =/

Alltså var nyår helt perfekt förutom att patrick inte var med.    

En vecka nere i värmen gjorde sig gott.
Dagarna tillbringades på stranden där svergies gäng krossade tyskarna i volleyboll,
trots att de hade arnold och hans fru i spetsen.

Nere i egypten läste även Vägen till din första miljon.
Blev lite taggad till att börja skaffa mig en pengamaskin!
Rekomenderar er att läsa den!

Vägen till din första miljon : alla kan bygga en egen pengamaskin


Under denna månad som har gått av år 2011 har det hänt mycket!
Tråkiga nyheter:
- min mage har varit kass
- har inte kunnat spela innebandy
- har inte kunnat festa

Roliga nyheter
- magen börjar bli bättre
- vi flyttar om 1 månad
- har äntligen kommit igång med träning

Och när jag ändå inte kunde dricka på grund av magen så kunde jag lika bra gå med i vadet. Vadet innebär att jag inte får äta godis, kakor, chips, popkorn, pommes, inte dricka läsk el alkohol.

Har klarar 1 månad nu och det börjar synas på vågen.
Vägde mig hemma hos Carra och fick en chock, var verkligen dags att slå vad =)

Kan ju säga att jag absolut inte ska förlora vadet, inget roligt straff alls!





Nu tillbaka till vardagen.

Jobbat flyter på bra, förutom att mitt usb kraschade igår och för jobba igen allt som fick förlorat =( suck

Pendlingen börjar fungera, förutom att bussj*vlarna inte kommer i tid.


fast i denna deckare


På väg hem från tåget igår. Ser skönt ut men tusan va kallt de e!

Idag är det trerätters middag hos Perra och sen bänkar vi oss framför tv för att se Sverige spöa skiten ur Frankrike. (man får lov att hoppas!)

Imorgon är det match i den nya fina hallen mot Ystad. Kom med i truppen men får se om man får någon speltid. Hoppas, hoppas!

Sen e det träning på söndag med tjejerna. Just nu har jag lite träningsvärk i magen efter tisdagens fyspass. Kan ju säga att jag inte är i närheten av att vara i den form jag en gång för längesedan var (förra året=) !
Men på väg tillbaka iaf, satsar stort på beach 11!

Tack vare Sanna och Frida att jag börja skriva blogg idag =)

Fick höra att min blogg läst av folk utefrån som hade lite synpunkter Haha!

Nu e de snart Fredagsmys, ta vara på helgen!


RSS 2.0