Bara för att det är ni!

Det är nog bara ni i hela världen som har tålamod att vänta på att jag ska skriva ett nytt inlägg och bara för att det är ni ska jag uppdatera lite...

Som lärare är en av förmånerna att man har ett fett sommarlov, 8 veckor! Jag hade sjukt mycket inplanerat, både saker som skulle hända och saker som jag ville få gjort. Fångarna på IP, 25-årsfest, Gothia, London, fixa med foto, göra ett fotoalbum osv.

Men det var fan va tiden gick snabbt. Man han knappt blinka fören man var tillbaka på jobb igen. Sitter på jobb just nu, har lunchrast. Har inte fått gjort allt för mycket vettigt, men saker som måste göras har blivit gjort. Ikväll spelar mannen nere på IP mot Charlo, som för övrigt har gått ut med att de ska punkta han, så kanske han kan låta någon annan göra målen idag =) Läste dock tidningen idag där jag såg Patricks namn igen! Han är uppe i toppen av skytteligan, så litet hopp finns där från min sida att han ska vinna skytteligan, trots att det skulle innebära ett tungt nederlag för mig o Perra. Just nu är ställningen att Herrarna leder med några mål. Kan bli fler idag. Dannes matcher har jag inte koll på, men de förändrar inte läget ändå, då han är måltorkan själv! =)

Alltså måste jag o Perra producera lite på Söndag då vi möter Löberöd borta. Måste ju i detta sammanhagn nämna att vi leder serien, DUKTIGT! 12 raka vinster!!! Snart blir vi klara för uppflyttning till 3:an.


Skurups AIF <3


RSS 2.0