Snö snö och åter snö!

Snön är fortfarande lika fin att titta på.  Men vi i Skåneland klarar inte riktigt av att hantera snön. Vi blir helt handikappade. Iaf SJ. Idag tog det cirka 2 timmar att ta mig till Jobb, något som egentligen tar cirka 20 min. Tur att vi var några från jobb som satt på tåget, så man fick lite sällskap. Några hade tagit de tidiga tåget, 7.17, de hade fått stå ute o frysa i rydsgård i över en timme. Så man ska vara glad att man inte tog de tåget.
Så nu e de bara att fylla i deras jäkla formulär så man får en gratis resdag! Alltid nått =)

Igår julpyntade jag o älskling. Supermysigt blev det. Ljusstake, jultomtar, renar, julduk och julslinga. Men detta gjorde att jag inte kunde sova. Katterna var nämligen VÄLDIGT nyfikna på vad allt nytt var. De luktade på alla nya skaer, sprang runt o lekte med vår julstrumpa och rev ner ljusslingan =)



Underbara snö =)

Idag var jag tvungen att ta tåget en timme tidigare, de senare tågen var inställda. Men det är inte bara därför snön e underbar. Tänk att all den snö som nu ligger annars hade varit regn. Då e de tusen gånger mysigare och ljusare med en massa snö. För det är just vad det är; Massor! Undra om jag kommer till jobb imorgon =)

Som vanligt så hinner jag inte skriva här under helgen. Fredagen var i för sig lugn. Lördagen var det fotbollscup för 94:orna, Jaifacupen. Det som början var en lugn dag blev snabbt till en väldigt stressad förmiddag. Ett antal spelare hade blivit insnöade, då plocka jag o älskling fram bettan och hämta lite folk i anderslöv. Sen hade jag samling 14.15. Dags för innebandymatch igen. Tyvärr så bröts sviten, det blev förlust, 9-1. Men de var mot de som leder serien. Sviten med ett mål och en assist bröts med. Perra spela som vanligt fram till mig och fick en assist och jag sattes i målprotokollet, börjar bli en rolig vana =) Tyvärr så lyckades Perra inte förvalta några av mina fina framspelningar ;) Men nya tag till nästa match. Träning ikväll, inte längre två timmar utan bara 1,5. Kan vara ganska skönt för kroppen. Men hade behövts med tanke på den biten av chokladkakan jag stoppa i mig igår =)

Igår var vi hemma i Bara, min fina pappa har fyllt år. Så där bjöds det på god mat och en underbar chokladkaka =) Alltid mysigt att vara i bara. Gick även in till grannen och kollade in deras lösning på de fula trallor som finns vid alla trappor. Lite ideer inför kommande husprojekt =)

Nu e det dags att tända lamporna, börjar bli mörkt ute, och sätta sig i soffan o mysa med katterna.

Hade gärna lagt in en fin vinterbild men min telefon e knäpp =(


BTK - Bind torture kill

Hyr eller se aldrig denna film!

Klicka för att förstora bilden



Världens sämsta film!

Ledsen att jag inte skrivit på ett tag, tiden bara försvinner, hinner inte med allt! Har grymt mycket att göra i skolan så är ganska slut när jag kommer hem. Dessutom har de varit mycket träning o match.

I lördags var det inomhusturnering i Sjöbo, Bombibitt cup. Riktig nostagi! Har många minnen från den hallen. Tyvärr är inte alla så roliga då vi ofta åkte ut, och då självklart mot jäkla Janstorp!
Men fan va roligt de e att spela!
Kom tvåa i cupen, förlora mot sjöbo med 1-0 =( Men lika glada var vi gör de =)



Dagen efter var de jäkligt svårt att ta sig ur sängen. 6 matcher och uppvärmning innan varje tog på kroppen. Att jag skulle spela innebandymatch på kvällen gynnade inte någonstans. 

Söndagens match gick mot Höllviken. En viktigt match i bottenstriden. Efter en tung start gjorde vi en grymt bra andra period, vände 1-0 till 1-4. Och ännu en gång så scorade man! Inget vackert mål, men allt räknas. Sen gjorde jag en assist till Perra. Så vi håller vårt snitt, vars ett mål och vars en assist!
 

Matchreferat: http://www.skurupsibk.se/ 


Om det var jobbit att ta sig ur sängen på söndagen så var de ännu värre på måndagen. Att jag dessutom satt uppe och skrev omdöme till halv 2 på söndagen och skulle ta tåget 6.17 dagen efter gynnade inte. Men en redbull på kvällen gjorde att jag klarade av att vara uppe och någon bit choklad på morgonen gjorde att jag vaknade =)

På måndagen var det innebandyturnering i skolan, och jag höll i allt! Så var lite nervös att allt inte skulle klaffa. Men dagen flöt på bra och det gick bra för oss lärare, Tog oss ända till final men där fick vi stryk av 3:orna. Men de gjorde inget, dagen var ändå lyckad! Kroppen höll och jag lyckades sätta ditt några bollar i nätet =)



  

Nu är min rast slut så avrundar här =)
Men måste säga att jag såg en riktigt kass film igår! Kommer inte ens på titeln på filmen nu, men kommer lägga ut den sen, för den e INTE värd att hyra!

äpple currysås!

Sista två dagarna har jag inte orkat göra någon speciell middag. I onsdags blev det en snabbvisit ner till coop, köpte färdiglagad kyckling (som dessutom var billig denna vecka 29.90 =) och äpple currysås. Satte på riset och fixa kycklingen. 15 minuter senare kom patrick hem och middagen stod på bordet. Kyckling ris och äpplecurrysås! Grymt gott och enkelt! Igår blev de samma sak =)

Måste göra reklam för denna goa sås =)
Lallerstedts Sås Äpple Curry

Nu e de middagsrast. Har grymt mycket att göra så vet inte var jag ska börja suck =( Men det är FREDAG idag, underbart! Ikväll blir det malmö och middag hos Robin Ericsson och Caroline! Sorry att jag kluddar till de o e både gluten och har magproblem =) Måste säga att de har varit ganska skönt att inte var bakis på så länge, men självklart hade jag gärna tagit ett glas när jag känder för det. Men de blir väl att vänta till nyår!

Fy fan va härligt!

Nu sista tiden har det blivit lite mer träning. Dubblat fotboll med innebandy. Igår var de först 1 timme och 15 minuters fotboll för att sedan snabba sig till skurups hallen och köra 1 ½ timme innebandy. Var ganska slut i kroppen och huvudet när jag kom hem halv elva. Patrick hade knoppat in för länge sen så jag satte mig med en ostmacka och kolla färdigt på hells kitchen. De e såå skönt att komma igång, låta kroppen arbeta och rensa huvudet!

Höll i fotbollsträningen för första gånge, Patrick var iväg på match. Blev teknikcirkeln, taktik inför bombibitt och spel! Men alla såg som tröttast ut efter min uppvärmning =) När man varit på en träning ska man känna att man har rört sig o svettats ordentligt! Ikväll får jag ta igen all tid jag missa med älskling igår. Blir mys och ska försöka få igång filmen denna gången.

Nu e dags för sista lektionen!


Vilken mysig kväll!



Kom hem igår efter en låång dag på jobbet. Lite halv seg och trött, men när jag såg älskling glömde jag allt som hänt under dagen och jag kände mig genast piggare och gladare. Vilken tur jag har som får gå o lägga mig varje kväll men en människa som gör mig såå lycklig. Hade kunnat skriva en hel uppsats om min älskling, men ska bespara er det =) Vill egentligen bara säga att jag mår riktigt bra, riktigt bra i hans närhet!

Tillbaks till igår: det blev god mat och sen parkera vi framför tv:n. Skulle sätta på film genom datan, men när de kluddat för 50 11 gången gav jag upp. Blev ingen film utan kollade på svergies någonting familjer. Hur kan man för övrigt ställa upp i en sån serie, SUCK. Sen blev det Deperate housewifes, den enda serien jag följer för tillfälligt, grymt bra!
Det gjorde inget att de inte blev någon film, något av de bästa som finns är att bara ligga o mysa med söt!




Cassandra: Tack så mycket. Och Grattis till underverket i magen! Kul att du kommit in på min blogg =) Du e är grymt bra skrivare (följt din blogg lite =)) och jag håller med om allt du skrev i kommentaren. Att man inte kan ta hand om sina spelare bättre är för jäkligt. Förstår att hon e förbannad, efter alla de timmar, svett och tårar man har lagt ner på fotbollen och inte ens ett tack tillbaka kan man få! Men nu har vi nya roliga saker som vi fokuserar på som kommer ta upp vår tid =)


Börjar bli lite dålig på att skriva.

Dagarna går så snabbt så. Helgen var lite tradig då det var öppet hus på skolan vilket innebar jobb på lördag mellan 9-15. När jag kom hem la jag mig på soffan o sov i 3-4 timmar. På kvällen bar det av till Malmö och Linda på inflyttningsfest. Klcokan två tackade vi för en trevlig kväll o tog bilen till Skurup.

Söndag: Träningsmatch mot köpingebro! Sen var det ju farsdag. Så underbara pappa kom förbi på tacos och fotbollskväll. Mysigt att ha han i lägenheten o bara ta de lugnt.

Måndag: Dags för jobb igen, Fullt schema och trött i huvudet när jag kom hem. Sen var de innebandyträning i TVÅ timmar. Första timmen var det aerobics, känner av det idag när jag hostar. Magrutorna börjar formas där under fettet =) Sen lirade vi innebandy en timme. E faktiskt riktigt roligt o ser fram emot matchen på söndag mot Höllviken.

Idag e det en lite lugnare dag på jobbet och ikväll blir det fläskfile med vitlökspotatis och bearne och en bra film. Längtar!

Nu är rasten slut. Dags att börja jobba igen.



Julia: Det är det jag försöker genom bloggen ju =) Hinner inte fara upp till k-stad =( Nu är det Svensson (Nilsson) liv som gäller =)

Anonym: Varför är det onödigt att lägga ut sådant här? Har endast klippt o klistrat från damfotboll, och det är från två sidor! Lär komma ut mer på både damfotboll och i tidningarna och kanske här! Tycker synd om mina gamla lagkamrater som är kvar i klubben, men tyvärr så sköter klubben vissa grejer riktigt kass!
O de är nog fler än bara jag o virre som har dessa åsikter!


Herrgårdsost!

Kan inte sluta äta denna underbart goda ost. Herrgårdsost!
 
När jag bodde hemma hade vi alltid ost hemma, men nu när jag bor med söt så handlar jag nästan aldrig ost. Den e stor o dyr o de e bara jag som äter den så den tar aldrig slut.
MEN, när jag kom hem från sjukhuset skulle jag äta mat som var bra för magen. Då fick jag börja äta bröd med ost o nu kan jag inte sluta! Ätit en hel ost på en vecka, mums!

Äntligen fredag! En hel arbetsvecka har gått. Bara typ 4 veckor kvar till de e jullov! Denna terminen har gått sjukt snabbt, snart dags at ha utvecklingssamtal o då gäller de att ha skrivit omdöme på alla elever jag har. Så nu vet ni vad jag ska göra i helgen =)

I onsdags gjorde jag min första match med skurups innebandy. Innan matchen gick vi en promenad, jag o Perra gick o snacka. Kom på att jag kan typ inga regler. Så en snabb genomgång av de viktigaste reglerna sen in i Skurupshallen för match! Började på bänken, men kom in i andra halvlek. Hann med att göra ett mål och en framspelning till Perra som gjorde mål när de var 4 sekunder kvar. Vilken härlig känsla.
Det var grymt roligt att spela och man hade en liten adrenalinkick i slutet av matchen.

Tyvärr finns de ingen bild på ringen som blev efter matchen =(



Innebandyn är grymt rolig, o jag tror att de beror på att jag gör något som aldrig gjort innan. Det är en utmaning! Jag har inte riktigt kontroll på varken klubban eller bollen, utan måste koncentrera mig vid varje passning och mottagning. Vet inte heller riktigt hur jag ska springa utan måste vara vaksam och allert för att lära mig nya saker.  

Matchreferat hittar ni här under damer division 3, fliken resultat. Rolig läsning! =)
http://www.skurupsibk.se/

Skrev dessutom på pappren igår kväll, så nu är vi ägare av detta finna hus. Får nyckeln den 1 Mars.



Nu är snart lunchen slut, ser fram emot en lugn o skön fredagskväll. Blir god mat, mys i soffan med älskling med en bra film och lite godis. Underbart!


Rastlös

Sitter och surfar på lunchen. Kommer inte på så mycket roligt att göra men hittade silly season snack på damfotboll.com.

Kdff fick sin elitlicens nu i dagarna och man kan väl lugnt påstå att det har varit mkt strul med Kdff och pengar under åren. Jag har fortfarande inte fått lön för de sista månaderna jag spelade i Kdff. Under ett helt år sket de rent ut sagt i att ens kontakta mig och komma upp med en avbetalgningplan eller liknande. Men när de började granskas och det var dags att lämna in papperna till förbundet, då hörde de av sig. Så nu har jag gått med på en avbetalningsplan, snäll som man e! Egentligen skulle man bara sagt att jag vill ha mina pengar nu direkt, det har redan gått alldeles för lång tid! Men vi får se om pengarna dyker upp när de ska!

Nu är det någon som börjat diskutera Kdff på silly season. Intressant läsning! Undrar vem Thilda e?! Hon verkar ha ganska bra koll på vad som händer! Följer fortsättningen på diskussionen utan att själva kommentera för tillfälligt!
TIlda 2010-11-04 23:18

Att ingen seriöst granskar vad som händer i KDFF är en gåta, en tränare som styr och ställer över hela klubben, skickar spelare som inte tycker som hon. Varför tror ni så många spelare försvinner och att T. Mårtensson slutar beror endast på att det inte går att samarbeta med "Beta", dom som tycker som hon får stanna alla andra rensas ut...Laget har bara blivit sämre och sämre. Fjorton matcher utan seger säger det mesta om läget i truppen.

Det är så mycket skitsnack bakom ryggen om spelare, ledare och andra som inte vill som hon. Klubben har helt tappat kontrollen på situationen.



Carl
Kommentar till Tilda. Din pajkastning mot KDFF och Beta är kanske befogad om du är dåligt insatt i föreningen, men från säkra källor kan jag berätta att klubben håller på med en omorganisation inför 2011.
Vad gäller T.Mårtensson, så är han en fantastisk människa, men för hans egen karriärs bästa, så var nog ett avsked från KDFF ett måste.
Att laget bara blivit sämre...bästa placeringen i damallsvenskan i historien. Första gången som KDFF aldrig var under nedflyttningsstrecket på en hel säsong. Att knappt ha ett lag och ändå kunna motivera spelarna att försöka prestera på topp, det är en styrka!
Och eftersom det varit turbolent kring ekonomin, så är det inte så lätt, även om man är elitspelare, att prestera på topp.
En värvning som Hedvig Lindahl måste väl ändå betyda att det finns en framtidstro på och i klubben!
Du är säkert varmt välkommen att hjälpa klubben i sin strävan att bli en bättre klubb

kändes som igår

Tillbaka i verkligheten, tillbaka till jobb. Då märker man direkt att dagarna bara flyger iväg.
Helgen var fullspäckad som vanligt. Fredagen bjöd på en grymt trevlig kväll med gamla brudar.
Även om man inte träffas så ofta så känns de precis som igår. Konstigt det där egentligen!
Lirade lite TP, grymt svåra frågor, men efter lite annorlunda regler så gick de bättre =)
På lördagen jobbade patrick o då passade jag på att SOVA!

På kvällen bjöds det på god mat och trevlig sällskap hemma hos Sabina och Emil.

Söndagen var ganska lugn som vanligt. En skön promenad med älskling. Sen såg man ju självklart MFF matchen! Bra första halvlek men en grymt tradig andra. Kan tänka mig att det var ett jäkla håll i gång i malmö hela söndagen. Undra hur många som sjuka sig på jobbet på måndagen.

Själv ställde jag klockan o gick upp 06.30. Taggad för första dagen i skolan =)

Igår tränade jag innebandy igen, grymt roligt. Match imorgon mot LUGI, hemma kl 18.30. Uttagen, men får se om man gör debut eller om man får sitta snällt på stolen o titta =).

Nu är det snart lunch, blir havregrynsgröt med banan. Blir en billig och tråkig matvecka, med tanke på husköpet och min mage. Tänkte låta magen få en snäll vecka.
 
Gjorde föresten besiktning av huset igår, och de gick bra! Ska träffa banker idag o imorgon, sen skrivs det papper på Torsdag. Känns helt sjukt! men roligt! Kan nog inte fatta de riktigt =)

Nu börjar magen kurra, dags att gå till personalrummet


Trötter

Söndag kväll o jag e grymt trött =(

Orkar inte skriva nu men här kommer en preliminär serieuppdelning av div 4.

Sydöstra

01. DFK Sjöbotjejerna

02.Hammenhögs Blå IF

03. Harlösa IF

04. Löberöds IF

05. Lövestads IF

06. Onslunda IF

07. Skillinge IF

08. Skurups AIF

09. Team Sandby IF

10. Tomelilla IF


04.55

Vaknar av att Zessan kommer och lägger sig hos mig. Tittar på klockan, 04.55. Försöker somna om men de e omöjligt. Sätter på tv:n. Inget roligt så här dags. Tillslut kommer ett avsnitt av Will & Grace. 05.45, patrick klocka ringer. Äntligen! Dags att gå upp. Plocka undan disken från igår, gör havregrynsgröt med banan och sen sitter jag här!

Lika bra att komma igång med skolarbete. Har en hel del att göra. Sen ikväll kommer Brudarna. Så det blir till att städa, handla o laga mat. Jobbig dag framför mig, men f*n va jag längtar till ikväll, var alldeles för länge sen vi sågs (Tomas Ledin)!!

Godmorgon allesammans!

Har även fått lite foto från vårt hus =)








min nya kariärr?!

Klockan är redan halv tolv och jag har inte gjort något vettigt idag. Kört de vanliga rutinerna, vakna, mys med zessan, frukost, in på facebook, kolla bloggar och plocka undan efter sig.

Men förutom de så har jag suttit i telefon i typ en timme. Först med watermelon vicky som har återigen fått en fläskläpp utöver det vanliga. Hon hade väntat på att jag skulle ringa, hon visste att jag skulle ringa. Var tvugen att ventilera mig haha behöver inte gå närmre in på vad, men hon läser mina tankar =) Efter det var jag bara tvungen att ringa en annan tjej och få ut mina känslor! Kan bara säga att jag e så oerhört glad över hur mitt liv har blivit! Glad att slippa cirkus scott!

Igår var det en heldag ute i Nils Holgersson Hallen. Många duktiga tjejer som gjorde bra ifrån sig. Skurups 16:åringar gjorde bra ifrån sig o vann hela cupen. Grattis tjejer! Nu är det bara en vecka till mannen och jag tar över. Ska bli riktigt roligt, en utmaning som jag ser fram emot.

På kvällen gjorde jag min första innebandyträning. Perra har varit på en ett tag och komma ner o testa, och jag har väl inte varit så svårövertalad. Känner mig helt okej i kroppen och jag äter ordentligt, så tänkte att de var dags att testa. Grymt roligt, men f*n va svårt de är att bara göra en enkel passning! Gjorde ett mål o spela fram till ett. Sen att jag missade typ bollen 5 gånger behövde jag kaske inte berätta =) Men jag e helnöjd iaf =)

Nu skulle jag satt mig ner o skrivit omdömena, men tänkte nog ta en promenad o få lite frisk luft. Känner att huvud behöver de. Tung som tusan och har skallebank!




Ringduvevägen 10

Vår nya adress från och med 1 Mars blir Ringduvevägen 10 =D

Ska inte ropa hej än kanske, det är besiktning kvar och inga papper är påskrivna, men vi har kommit överrens om priset. Besiktningen kommer ske på måndag, så håller tummarna fram till dess.

Känns lite overkligt, men grymt roligt. Har kollat på de huset ända sen de kom ut på hemnet för drygt en månad sedan. Vi fastnade för det direkt, men där är mycket att göra i de. Så det blir på med jubbevantarna när vi flyttar in. Patrick är ju inte den som vill vänta utan allt ska fixas direkt. Har dock kommit överrens om vad som ska göras direkt och vad vi ska vänta med.

Har tyvärr inte lagt upp några bilder på huset och nu har de tagit bort de på hemnet. Men ni lär få se de live, för denna gången måste vi ju ha ORDENTLIG inflyttningsfest =)

Nu har patte firat med kebabrulle och jag tog min kokta lax med potatis =)
Nu blir de fotboll, CL, och imorgon blir de gåsacupen.

Sov gott, för de ska jag göra inatt =)


byta däck o nybakta bullar

Än en gång vaknar jag kl 6 av att älskling telefon inte har ringt! Tänkte, nu blir det ännu en lång dag, men jag lyckades somna om och vaknade igen kl 8. Precis käkat brorsans specialare, havregrynsgröt med mosad banan. Riktigt gott =)

Har tänkt länge nu att jag ska ta tag i mitt tränande och ätande igen. Man mår så mycket bättre när man rör på sig och äter ordentligt. Dock krängde jag en chipspåse i fredags på spelkvällen, vilket var grymt gott =)
Så som vanligt så börjar jag på måndagar.
Efter min mage har krånglat så blir jag mätt mycket tidigare än normalt, så nu gäller det att försöka hålla sig till dessa små portioner och inte äta tills man blir kräkandes mätt. Inte ta den sista portionen för att de e så jäkla gott. Denna regel började även gälla i måndags eftersom det var El Patio i lördags och då åt jag upp ALLT som fanns på tallriken =) Snacka om att man var proppnades mätt efteråt. Men fy va gott!

Idag är det dags att byta däck på bilen sen bär det av till malmö. Blir en snabb runda till Malmö Högskola och sen till Limhamns Bageri för att inhandla en månadsförbrukning av bullar.
Nybakta bullar är något av det godaste som finns.

Kollade på the voice i morse. De tog upp den filmen som ligger ute på youtube angående skjutningarna i Malmö. Helt jäkla sjukt ju, vart tusan e vi på väg. Hur kan man tycka de e roligt? Trodde helgen var lugn eftersom man inte hört något nytt. Men tydligen ska det ha varit skjutningar i Rosengård igen. Några tjejer hade tydligen sett han och gett ganska bra signalement på mannen. Hoppas det tar slut snart!

Mäklaren ringde inte igår så får se om det händer något idag?!!

 


Måndag morgon

Vaknade kl 6 när patrick gick upp.
Diskade, städade undan, åt frukost, kolla på såld på hus och bonde söker fru, hängt upp tvätt, lagt i ny tvätt och tagit upp skit från bilen.

Nu är kl 9 och jag e redan klar med dagens lista. Vad ska jag nu hitta på?!

Kanske dags att sätta sig o skriva IG varningar och omdöme, planera lektioner och skicka iväg påminnelser.
En vecka till sen e jag tillbaka på jubb!

Väntar tålmodigt på att mäklaren ska ringa!


RSS 2.0