Tänk: Thailand BABY

Sitter på föreläsning. Tur man har datan med sig så man får lite nytta gjort, såsom att skriva blogg o titta på facebook =) Skola fram till 12 - Tåget - vila - Träning - Sova

men helgen ser roligare ut. På lördag e det dags att gå på bröllop, Maria från gymnasiet ska gifta sig. Kommer ihåg när man satt i skolan o pratade om vem som skulle få barn först, gifta sig, bli kriminell, lagd på andra hållet med mera. Hade varit roligt om man hade skrivit en lapp som man sparat i alla år för att sedan se hur fel/rätt man hade =) Både Maria och Ann har fått barn =). GRATTIS ANN till din lilla pojke!


Igår var det fotboll, Sverige - Malta! Började bra med bakad potatis o tonfiskröra tillsammans med Chrill, Pill Dave och Sofie. Men matchen var ingen stämningshöjare. Sjukt tradig match med dåligt spel, hoppas det blir bättre idag i damfinalen mellan England och Tyskland. Förmodligen vinner väl tyskland klart, gissar 4-1 =)

Dags att börja lyssna, för snart e det väl paus =)

Har fått mina tider i Vft;n ser helt okej ut. Det blir tidiga morgnar o mkt jobb, men som du sa linda, det e snart slut. Fyra veckor vft några veckor i skolan sen e det THAILAND BABY, Kan ju säga att jag lever på det nu. Inte mkt tid över till älskling nu, jobb, skola, fotboll. Men i får TRE veckor i paradiset. LÄNGTAR!!!


 
.............försvann ett tag i tankarna, låg på en öde strand med blå himmel och grönt vattnet, en drink i ena handen o Älskling i andra...........................


SuCk!

Ja så fick man det mail som jag inte ville ha. Jag kunde tyvärr inte byta VFT plats utan måste behålla min plats i malmö som jag har nu. Tar ca två timmar enkel väg, hur ska jag orka!???


Helg hemmavid

Har precis kommit hem från skolan, idag var det mentorsmöte, och jag vet fortfarande inte vilken skola jag ska vara på =(

Ska börja jobba redan kl två idag fram till 10. Har ju uppehåll från fotbollen nu någon dag, jämfört vad andra har, steff =)

I torsdagskväll efter jobb kl 10 drog vi ner till bara.
- Skola fredag förmiddag
- Sen titta på brorsan i b-laget- MFF-TFF
- hem till bara för att spela lite kort
- bestämde oss för att gå på restaurang o bowla

Tänkte att de skulle bli en mysig o lugn kväll, men så fel vi fick =)
Käkade 3-rätters på El-patio, blev riktigt jäkla mätt. När man äter ute måste man ju äta upp allt, så e de =)
Det va jag, Patte, Brorsan o Hanna, sen döck även Jocke o Sanna upp.

Måste säga att vi 6 e en bra kombination =) började med att vi klunsa vem som skulle få ta en bomb shot, eller vad den nu hette =) tabasco, wisky och fernet om jag inte har fel för mig. Min älskling förlora mot de andra grabbarna och fick så klart den första, gav ifrån sig en liten min men inte mkt mer. Sen var vi ju tvunga att klunsa allihop. Jag losa mot girlsen och skulle möta Jåcke, som vi fick höra att vi här i skåne säger =) han lova att ta påse och då tog jag ju sax, snällt av dej =) Så nästa bomb gick alltså till Jåcke.  Trodde inte att han skulle överleva efter den shoten, haha skulle verkligen haft med mig filmkameran =)

Fortsatte till bowling där vi damer började underbart, men efter några shotar så gick det lite sämre o vi losa en 3 rätters måltid till våra herrar =) tur var väl det så vi får ordentlig mat =)

Kl 12 när stället stängde drog vi till lilla torg, blev inte allt för långvarit då vi var tvunga att gå upp tidigt dan efter.

MEn TACK för i lördags, sjukt jäkla roligt, hoppas det blir fler kvällar ihop med detta sällskap!!!


Lördagen var lite lungare, till att börja med ;) Tittade på Bara, iaf andra halvlek efter en välförtjänt sovstund =) Vinst med 2-0 eller 3, hade nog inte vaknat helt =) därefter var det dags att dra till Trelle för att gå på inflyttningsfest. Fin klänning hade man o leggings, o ingen tjocktröja eller jacka. Tur att det inte var i ett tält och 5 grader ute =( Men det var jättetrevligt. 3 år sedan man senast så alla glada Trellehulla ansikte =) Mkt mat o MKT dricka blev det. Lyckat. Måste säga att det var ett jättefint hus Tobbe o Lina hade investerat i=)

Kvällen slutade dock på ett oväntat sätt, tack min brorsa för sovplats o allt annat =)

Söndagen var en riktig söndag. Bara ligga o slappa, Patte tog en kebabrulle o jag käkade en kinabox. Vid 7 bar det av hemåt till våra underbara ungar, saknar dem när man är iväg.

SÅ...nu sitter jag i soffan, har gjort lite arbete idag iaf. ska börja städa lite så älskling ser att jag med kan hjälpa till hemma,var ett tag sedan... har varit bortskämd med att ha en hemmagubbe =)

tjao


Vilken Man man har!

Igår efter den givande skoldagen stack jag på lunch med vicky, på Jensens, Fy sören va gótt. E inte bortskämd med goda och relativt billiga restauranger i Kristianstad =( Blev en kylling med de goda potatisen o bearne =) Hade jag inte varit gluten hade jag slått till med en kladdekakka men grädde o mjukglass, mums va GOTT de såg ut =) Kul som tusan att träffa Vicky igen, inte ofta man gör de längre, men vet ändå var man har varandra!

Tog tåget hem, somna skönt =) lika vacker som alla andra som somnar på tåg, huvudet hänger o likaså munnen haha kramp i käkarna efter =)

Väl framme lyckades jag komma i värsta monsun (stavning?) regnet, genomblöt när jag kom in genom dörren. En timme efter var jag på subway, dags för jobb, en tråkig stägning, dessutom själv, SUCK!
Men när klockan började närma sig 7 halv åtta knallar min älskling in. Käkar en macka o snakcar lite, sen hjälpte han mig med hela stängningen, helt underbar, annars hade jag inte varit klar fören idag =)

Nu e det dags för skola igen, intro examensarbete, och jag som inte fått hjälp med något ämne, vad ska jag nu göra =)  Sen e det HELG, Ska bli en rolig sådan. Idag är det mys med älskling, ksnakse hitta på något skojsigt, imorgon händer det två roliga grejer för att sedan gå på inflyttningsfest o se gamla bekanta ansikte i Trelle. Söndag e de hemkomst till Krisitanstad o våra underbara katter som man saknar när man e borta, snyft =) Tack Chrill för att du ser efter dem, o tack julle för att du finns där som skitplockare för mig. Dee e en riktig kompis hehe

Nu börjar skolan, dags att hitta rätt sal =)

Slöseri med dyrbar tid

Gick upp 05,45 idag med för att åka till skolan o gå på två föreläsningar. 4 Timmar senare sitter jag här i skolan o ångrar att jag gick upp i morse, Föreläsningen var inte alls vad jag eller förmodligen någon annan förväntade sig. Man sitter o funderar på - vad ska jag ha för nytta av detta föreläsaren står i säger i 4 timmar. Jag kom fram till att jag inte kommer ha någon som helst nytta av det o bestämde mig för att skita i och gå dit efter den lilla pausen.

Så...nu sitter jag här i datasalen o bloggar, vilket är tio gånger bättre haha. Men har faktiskt börjat på några av grejerna som ska göras under detta halvåret. Sitter o letar efter någon ny sportsform som uppkommit under de senaste åren, hm vad kan det vara. men tycker jag kommit på en ganska bra ide =) men de avslöjar jag ju inte om någon i klassen skulle läsa detta ;)

Lunch idag e bestämt med vicky, och varför åka hem när jag nästan precis har kommit, så här stannar jag ett tag till. Tack o hej

Parkour

Skola idag med! men idag började jag inte fören kl 11,15...trodde jag. Kom dit 11,20 (tåget var lite segt) gick till fel sal. Hittade ingen, ingen svarade, var tusan skulle vi va. Tillslut kl 11,30 hittade jag rätt, skamset gick jag in oh efter en kvart tjugo minuter var föreläsningen slut. HAHA precis lagom lång föreläsning för en gångs skull.

Föreläsningen var om Parkour, en ny "sport" som innebär att man ska hoppa runt o göra trixs lite överallt. Jävligt coll, men fan va farligt. Efter föreläsningen skulle vi prova på i idrottsalen, säger bara att de va jäkligt tur att ingen blev skadad!  Stack hem efter detta fast jag hade föreläsning mellan 3-4, kan inte stanna så länge för då missar jag ju träningen =( Trodde ett tåg gick 14.48 så kuta hela vägen från skolan hann i tid men tågfan gick inte, sck. Men ledsen var inte jag för jag gick till La Empanda, mums va gott, blev en nachotallrik med guacomole (bra stavning?) dippa. riktigt gott

Sen cykling till träningen som var rolig fast att vi löpte idag MED. Har löpt varje träning i två veckor, men känner mig relativt fräsch o pgg i benen. Eller var det adrenalinkick som fick mig att springa idag. Kul med lite köttning på träning, va länge sedan haha

Söt hade fixat middag idag, kyckling med sourcream onion klyftor, tzatziki o sallad. Gott Gott Kom precis på att jag ätit 3 middagar idag, haha inte alls hungrig männsika jag e, men det vet ni nog alla redan =)=)

Nu e jag så trött så...dags att sova, upp 05,45 imorgon med. sen bär det av till skåne,(tänkte jag säga) men ner till Hem =) Inflyttningsfest på lördag i Trelle.


O Sofie o Julle, Ni e suka i Huvet! ska göra en undersökning om hur många kvinnor som känner som ni haha Tycker faktiskt det är lite synd att vi e lediga så länge, en hel vecka. Var länge sedan jag kände så... Kan ha göra med att man kan ta ut sig helt på träningarna utan att känna att skadan lurar runt hörnet. Peppar Peppar ta i trä!

Puss o GODNATT

Har fakiskt lite roliga bilder sen på ...tadaa. mina katter hihi

82 DAGAR KVAR

Behöver DIN hjälp!

Behöver lite förslag på vad jag kan skriva om i min Cuppsats som jag tönkte börja på så smått. E som sagt dags för sista terminen, jippi..

Mailbomba mig nu så jag får det svårt att välja hehe

PuSs

Första dan på sista terminen

Sitter i skolan nu. Gick upp 05.45 för att ta tåget 6,23, helt sjukt. Ännu mer sjukt är att det inte var speciellt jobbigt. visst tänker man varje gång klockan ringer vid den tiden - fan jag har ju precis somnat, ska jag redan upp! Men har faktiskt börjat vänja mig vid den tiden, har ju jobbat på sub nu i ca två månader då öppning startar kl 6.

Har problem med min VFT, där jag ska vara "praktikant" i 4 veckor. Vet inte hur jag ska få ihop detta med fotbollen. Men allt löser sig.

För övrigt har jag tusen andra frågor i huet som snurrar runt, men dem får vi ta en annan dag för nu e de dags för upprop, dags att träffa alla gamla klassisar som man inte träffat på 3 månader -1,5 år. Ska bli skoj.


Jag e på SLUTSPURTEN!!!

 83 dagar kvar till Paradiset

           LÄNTAR  :x

RSS 2.0