Lite att ta igen!

Hoppas jag gör er nöjda nu =) Kul att ni följer mig Vicky, Mc Chrill, Sanna och Julia =) För er skull--->

Börjar med bilder från Midsommar, Bilresa till Tyskland eftersom det var dags att fylla på i skåpet =)

   
 

Fortsättning på midsommar på Vilan, Rosen o co har plockat fina blommar ;)

¨

Hemmakväll hos Pill o Chrill med Monopol, och det är första gången Älskling vinner i detta spel, Grattis Älskling =)

 

Matchdag mot Piteå. Ska det bli en Ljus eller Mörk dag??



   


Sjukt ljus dag blev det
Mina föräldrar kom på besök under dagen. Även Brorsan o Hanna tittade förbi om innan de skulle dra ner till Åhus där de skulle ha fotbollsläger! Även Farmor följde med upp till K-stad med mamma o pappa. Patrick skulle fylla år på måndagen så de kom med en stor fin present som var till oss både, En dammsugare som jag kollat in ett par år. En sådan fin handdamsugare som e praktisk o fin =) Sen fick vi fina parfymer av Brorsan o hanna!
Mamma hade bakat två underbart goda Pajer, en Köttfärs o en Grönsakspaj. Efter det var det dags för en hemmalagad jordgubbs o rabarberpaj. (snart dags att prova en ny paj=) Därefter drog vi till Åhus o käka sjukt mkt glass! Bra uppladdning, den hade ju funkat för älskling förra veckan när han gjorde ett snygg mål o det visa sig att de e bästa uppladdningen som finns. Har nog aldrig gjort ett sånt MÅL i mitt liv som jag gjorde mot PITEÅ. Brukar inte göra mål över huvudtaget haha. Har gjort två denna säsongen, ett i b-laget mot helsingborg och ett nu senast! 

Dessa två matcher jag har spelat har påmint mig varför jag spendarar så mkt av mitt liv på att jaga en fotboll. Den känslan som man får när ens lag gör mål, eller när man för en gångs skull själv gör mål, går inte att beskriva. Det är ett lyckorus som sprids genom kroppen. Allt hår på kroppen reser sig! Aldrenalinet pumpar något enormt och man e... LYcklig =)  Känslan håller i sig ett bra tag, leendet på läpparna försvinner inte...

E riktigt glad att jag fick dela denna dag med nästan hela min släkt =) E alltid lite extra nervös när mamma o pappa e o kollar på mig. Har alltid varit o kommer nog alltid att vara!

Kvällen avslutades på Vilan, där vi Firade vår seger! Behöver nog inte gå närmre in på den kvällen, men tusan va du, julia, ångrar att du inte stanna haha

Dagen efter Var det Älsklings Dag, sorry att jag inte kom på det direkt när vi vaknade, var lite "trötter". GRATTIS ÄLSKLING
Hade köpt en klocka till honom som han blev glad för =)
Sen var det en ganska lugn dag som avslutades med grilling tvärs över gatan.
Riktigt mysigt!!!!

   

Behöver egentligen inte förklara för hela världen hur mkt Jag älskar dej. Men måste bara skriva det ändå =)
JAG ELKAR DEJ, du gör mig så lycklig!


Tillbaka till "nästan" NUTID
För tillfälligt sitter jag i soffan, brun o fin efter en skön vecka på stranden med den arbetslösa klubben, med Julia i spetsen haha förresten så var det att gräset växte vilt ;)

Kom hem kl 4 efter en riktigt mysig tripp till helsingborg med Erla o Lina. Han precis hem till sveriges förlängning, vilket drama! därefter bar det av till Olympia för att se Tyskland-Frankrike ?! Tyskland hade inte ett ända bra läge ändå vinner de med 1-0, helt sjukt. O räddningen i 90 min av deras målvakt var något av de roligaste jag har sett. Får han HJÄRNSLÄPP??

Idag har vi legat på stranden i Helsingborg, eller legat o legat...Ni i arbetslösa klubben vet att jag inte har ro i kroppen till att bara ligga o sola =) Vi kastade med en amerikansk boll, måste säga att jag hittat min starka sida, patrick du ligger i lä! Därefter blev det volleyboll med älskling, förlorade o blev slav för en dag. Tur att du inte uttnyttjat det något speciellt =)
Sedan losa jag även den viktiga grisen så jag blev nergrävd, kommer nog bilder från erlas mobil senare ;)
Men erla losa osså en viktig gris o hon blev skyldig patrick ett dopp ;)

Just nu är Älskling i Åhus o firar KFF seger idag, med hjärtat i halsgropen så vann de med 4-3.
 
Har förövrigt saknat katterna nu när vi varit borta, men lugn, de har klarat sig fint =)

Nu ska jag lägga mig i en sjukt varm säng o försöka sova. Ska jobba imorgon så måste vila mig =)

GODNATT allesammans

Sorry

Hej mina kära vänner, tyvärr hinner jag inte uppdatera nu heller... har slängt i mig mat o ska till träning nu. Har varit på playan idag med, jobbat lite emellan. Annars bara glasat haha
Så jäkla gött.

Efter träningen bär det av till helsingborg, så vicky e du där så hör av dej

Elra o Lina har bjudit dit oss.. Först match sen hänga på stan, sova sen beachen i Helsingborg..

Ses o Hörs


Annorlunda Midsommar

På Torsdagskvällen fick jag o älskling fnatt och bestämde oss för att fara till Tyskland och Bordershop, Behöver nog inte förklara närmre vad vi skulle där och göra =)

Det kändes som man precis hade somnat när klockan ringde, 04.45. Vilka dårar vi e HaHa
Jäkla katter hade hållt mig vaken hela natten. Zessan sov snett över hela min säng och Zorro låg vid huvudet. Jätte mysigt men samtidigt jättejobbigt =) Vågade ju inte röra sig om man skulle krossa katterna hihi

Efter tankat o handlat stack vi för att plocka upp Nille. Då fick jag o Söt värsta skrattanfallet, kunde inte sluta skratta i bilen. Förmodligen var vi bara så trötta som man kan bli =)

PANG, sa det när Patte körde. Kråkan flög rätt mot bilen o vi small den duktigt. Hade det inte funnits en ruta hade Älskling haft en näbb i pannan. Jag hade klarat mig för jag skyddade mig...och skrek...Vilken jävla SMÄLL, som dynamit-Harry brukar säga =) Nille kunde inte sluta skratta åt mig, tur att man kan glädja någon ;)

Tidsplanen fungerade perfekt och kl 9,15 åkte vi på båten i Danmark och en timme senare var vi i himlen =) Jag kände mig som ett barn i en godisaffär eller som patrick brukar säga som en pedofil på ett Barnkalas.

På kvällen stack jag till Vilan och käkade lite midsommarmat, medan pat låg hemma och sov. Duktig pojke som körde hela vägen =)


Imorse var det dags för träning, fint väder när vi kom dit sen öppnade sig himlen. Men lika lycklig var jag ändå, fast jag fick böta 10 spänn på pengakvadraten (fast jag inte skulle varit i mitten=( eftersom jag vann ännu en kamel idag, Special Mix, vad det nu kan vara =)

Nu sitter jag hemma hos, gissa? Sitter o skriver för om jag lägger mig framför tv:n så däcker jag dirre! Har grillat idag med o lika gott var det denna gånger, lär bli många majskolvar denna sommar =) Har spelat en gammal goding idag, MONOPOL. Jäkla Chrill fick de bästa gatorna o satte hotel på dem o där skänkte jag alla mina pengar. Men Vinsten stannade inom familjen då Söt krossade Chrill =) Så söt e lycklig hela kvällen, nog första gången han vinner på MOnopol =)

Nu säger jag Godnatt och vi ses imorgon på MATCHEN!

Kommer bilder på resan senare =)

100 000

Måste ju Gratulera ELin Bjerre till vinsten. Vilken Tjej!
100 000 att handla för hade inte varit helt fel!

http://www.youtube.com/watch?v=pRRVb_VBMW8


Ska öva till nästa år =)

Sen känner jag även för att vara lite skrytig idag =)
Fick VG på mitt arbete i skolan, inte helt fel =)
Sen checka in denna sida, inte ofta man e med på Hall of Fame  ---> http://www.malmo.se/skolautbildning/gymnasieskolor/malmoidrottsgymnasium/halloffame.4.40d4b5361132df549638000304.html

Bilder från Lördag-Tisdag

KDFF-STATTENA 4-0

   

Sann Glädje

 
- Jag kommer hem lite tidigare idag. är .......
- YES =)
 


Grillning hos Chrill o Pill


Kollade Sverigematchen, sen grillning.
Grillade faktiskt majskolvar, ilket var sjukt längesedan o sjukt gott

Igår
- bakade jag bullar, korvbröd och bröd
- tvättade
- var o kollade på Chrills match, Huaröd mot Svensköp, mitt ute på landet. därefter stack vi till macedonkan, var ett tag sen sist =)

Har precis kommit hem, har varit i Hässleholm en vända för att skriva på lite papper.
Funderar just nu på vad jag kan hitta på till kl 1 när vi ska till MAXI o promota? vår match på Söndag. Inte världens roligaste väder, regnar o e allmänt trist =( hoppas det inte ser ut så här imorgon, men ser inte bättre ut. Ska vara fint väder till kl 4 sen ska de typ regna hela kvällen, suck!

Men på söndag är det dags igen
KDFF-PITEÅ 19.00

Ska faktiskt en runda till stan för att hitta något fint till älskling som fyller år på Måndag. Om någon har någon fantastisk idee får ni gärna dela med er =)


Måste även berätta om träningen igår. Ante, som fått för sig att färga sitt hår blont, kom till träningen i förigår o färgat håret orange, inte så farligt faktiskt, men det var ju inte vackert. Hon färgade om det igår o GUD som hon såg ut HAHA
Såg ut som en polsk H-ra i sitt GULA hår, o hennes kommentar e
- Amen jag ser ju inte det själva så jag bryr mig inte

HAHA, skrattar så fort jag tänker på det =)

Zorro o Zessan




Tusan osså

Försöker lägga upp lite bilder från de senaste dagarna men verkar inte funka, Jäkla teknik


Redo? Alltid REDO!

Idag gäller det. Det är idag vi ska sluta ha en nolla i tabellen. 3 underbara poäng ska kasseras in. Det bara är så. Sett fram emot denna matchen nu några dagar och äntligen börjar det närma sig på riktigt, bara 4 ½ timme kvar till. Vi e SJUKT laddade. Tyvärr min kära vän men ni ska inte få mer er ett enda poäng mer er hem. Ska bli roligt att se dig spela, men kommer förmodligen inte se mkt av dej då jag kommer att vara så fokuserad på min uppgift.  

Måste säga att uppladdningen igår var den bästa som jag har varit med om. Började med att jag vann kamel, underbart.
Nille hade fixat pastasallad.
Efter det sattes en film igång, en film som var gjord av Beta, Nille o Tomas. Det går inte att beskriva med ord vilka känslor som fanns i mötesrummet igår. MAGISKT. Min älskling medverkade i filmen o han fick mina ögon att tåra sig o hjärtat slog några extra slag. Det var inte bara dina ord som jag lade på minnet, det var flera personen som
fick mig att tänka till o känna att nu e det Dags. Dags att ta fram det där lilla extra och visa vad vi verkligen går för, Dags att ta Tre poäng!

Nu GäLLer DeT...

Stackars Studenter =(

Regnet öser ner utanför, finns inget mysigare att sitta inne o höra dropparna på fönsterblecket. Men tycker sjukt synd om studenterna! Johns o Rosen e på besök, Falk kommer snart. Halv tre går Julia ut o då e vi på plats. Inte e vi några medgångssupportrar, vi ställer upp i alla väder =)

Grattis Persson på födelsedagen! Kankse bakar vi en tårta till dej =)

Nä ett viktigt ärende kom upp, VICKY!!! 

Hemma tidigt

Idag blev det en riktigt kort träning, 35 min. vilket var ganska skönt då det öste ner. Körde lite kvadraten, som alltid e roligt, sen joggade vi lite, sen in i varma duschen. Så var hemma redan vid kl 6. Så nu sitter jag här ganska uttråkad igen, men ändå ganska nöjd över att inte behöva göra någonting. Tråkigt att sötis e iväg på match. Hade ju planerat att åka upp till Växjö, där jag ändå känner mig ganska hemma =) för att titta på Öster IF- KFF. Kan bli en riktigt bra match! Hade även sett fram emot att äta på mitt favvoställe, Pastabaren. Ni förstår inte känslan jag har när jag bara kan beställa vad jag vill. En PASTA, fatta så gott! Men får väl hoppas att någon i laget som e i växjö kan köpa hem en till mig en dag =)

Drömde förövrigt inatt att jag födde tvillingar =) helt sjuk dröm !!! Var helt förtvivlad i början, hade inte varit tjock eller fått någon förvarning. Min värsta MARDRÖM! Tänk att helt plötsligt ploppa ut en unge utan att vara förberedd =/
Men börjar faktiskt bli tillräckligt gammal, enligt mig själv =), för att snart bli mamma, Snart. Ska bara
- Spela några allsvenska matcher till
- Plugga färdigt
- ett bra o stabilt jobb
- Resa o se världen

Men sen e det dags för ett riktigt Svensson-liv, Man, Bil, Villa och Barn =) 2 utav 4 än så länge är ganska bra =) plus katterna som e våra små barn =) 

Tänkte faktiskt gå o handla ,eller köra till Willys hemma eftersom det regnar fast det ligger 500 meter bort =) Tänkte laga lite fiskpinnar med nypotatis=) Sen kanske man ska vara lite pysslig idag, börja på ett fotoalbum eller något =)

Nä dags att röra på flärret =)
 

PS:Chrill e hemma igen för er som var oroliga =)

Kidnappning?!

Idag har Jag och Falk varit i stan o köpt hårsnuddar, (Tror det finns ett monster som äter upp ens klämmor och hårsnuddar =) Sen har vi cyklat jorden runt, iaf kristianstad runt =)

Sen bjöds det på lunch hemma hos Falkie, Lax med nypotatis och kall sås, mumsigt värre. Snart dags för mig att bjuda =)

Har suttit (eller legat o halvsovit) i falks soffa o tittat på Sverige-MAlta. Zlatan e KUNG!

Nu sitter jag o Falk o e sjukt nyfikna, Nyfikna på vad som händermed Chrill. Han fick ett samtal, visste inte vad han skulle göra eller vad som skulle hända men gikc sen han ut o vänta, en Silvrig bil kom och plockade upp honom, så e han inte tillbaka inom 20 min så ringer vi snuten =)

Fortsättning Följer....

Uttråkad till max

Vädret e kass
Patte e och jobbar
Har inget skolarbete att göra
Har inget jobb att gå till 
Johns e hemma
Vicky har jag snackat med redan
Har inga pengar att göra något för
Väntar på att de ska bli tid att samlas

Men jag är lika lycklig för det =)

Lite bilder jag kan bjuda på


Chrill mac Phil spelar sin första match, Huaröd- IK Kamp

Första inhoppet mot Umeå


Ett av mina inhopp i år KDFF- Göteborg
  
Sorry Persson, tvungen att lägga upp den =)
   
Måste faktiskt tillägga att tacklingen e klockrent på bollen ;) 

Dag med BBV

Nu har BBV åkt hem, jättekul att hon har varit på besök. Skulle se The Notebook igår, ringde runt för att få tag på den, men fanns inte någonstanns. Så tillslut hyrde vi Bröllopsduellen, Austraila och en krigarfilm till älskling.
Bröllopsduellen var helt okej, en romantisk komedi som jag gillar =)
Sen idag bar det a till stan, såg paraden oc köpte nya öronhänge =)
Satte faktiskt på mig en gammal skjorta som faktiskt passade, Alltid trevligt =)

   

Återigen stolt mamma =)
 


Bilder från den härliga dagen när jag hann sola lite på eftermiddagen men fick en vattenballong över mig. Patte står o asg på balkonen =)
   



Josse hade gjort Musli som jag fick, Jättegott!!  Sen var vi på Glitter, vackert långt hår, inte alls fejk ;)
      

Snart dags för träningen, men min kropp känns som 60 så tänkte ta det lite lungt idag =)

På väg uppåt!

Blev lite stressigt i fredags när jag tänkte skriva lite på bloggen.

Först till Torsdagen o min redovisning. Efter lyssnat på 8 redovisningar under dagen var det dags för mig att redovisa som sista man ut. Gick faktiskt bättre än förväntat. Visste ungefär vad jag skulle säga o hade ju övat med älskling under kvällen innan. Så ha får en liten eloge för de, men kan ju alltid fråga sig hur mkt han lyssna =)

Så nu har jag sommarlov, så himla skönt. Känns som man varit nere i en liten svacka men e verkligen på väg uppåt nu.
- Sommarlov, som jag trodde skulle bli en ledig o fattig sommar ser ut att ordna upp sig, har två jobb på gång nu =)
- Bokat lite semester med älskling, hittade två helger som vi e lediga både två, alltid nått!!
- fick spela sist, först som högerback, vilket inte riktigt e min grej om jag får säga den, sen mittback sista halvtimmen 
  vilket var riktigt roligt. Hade så klart varit mkt roligare om vi vunnit men de va riktigt skoj att äntligen vara med!!!

I lördags mötte vi alltså Hammarby. Åkte i fredags eftermiddag, innan dess hade jag o Sofie A hjälp Nille att bära in Axa grejer. HAHA skulle sett Sofies min o skrick när jag skrämde henne, Sorry sofie men kan ju inte säga att de inte va meningen haha

Lång resa till Nyköping, blev en Max hamburgare på kvällen, (hade inte fått jättebra med mat under dagen så får nöja mig med en hambugare =)

Idag e det måndag o Josse, min BBV, e på väg upp till mig, Ska bli jäkligt skoj, inte ofta vi träffas men när vi träffas känns det som om det var igår =) Hon ska vara här i dag och imorgon.

Sen på onsdag är det dags för svenska cupen. KDFF-LDB

Ett fint litet plakat =)

Skola, redovisning sen sommarlov

Sitter med min redovisning som jag ska ha imorgon. Fullt upp tills imorgon sen börjar sommarlovet.. Ska bli SÅ härligt.

Imorgon får vi reda på laget, se om man e på plan för en gångs skull. Intressant värre

Missar tyvärr Mackes student imorgon. en träning inlagd som inte stod på schemat =(

Idag har Jag o min älskling frossat i chokladfondue, så himla gott..Chokladen e från Clas O Carina, Femtorp, riktigt fin choklad. Tack Tack!!

Dessa dagar e beskrivna Kort o konsist, precis som mitt arbete, not haha

Ses på fredag här inne när jag äntligen e LEDIG!! Då lägger jag även upp bilder från lördagens bravader =)

Dags att öva på föreläsningen..sitter inte helt hundra =/ Lär den inte göra imorgon heller men va tusen gör de =)


Chrill: bilderna kommer ligga kvar,  Du e ju så stilig =) O de kooooommer meraaaaa ;)



Levde upp till förväntningarna

Inte förväntade ni er att jag skulle skriva igår =)
Nä för igår låg jag hela dagen o sov, nästan. Pigg o vaken var jag kl 9, följde Johnsson till tåget sen handlade jag bullar med mig hem. Därefter promenerade vi hem till Chrill o Pill... Så orättvist livet e ibland...trodde Falk skulle må tio gånger sämre än mig då hon ar tio gånger fullare än mig, men icke sa Nicke. Efter två jordgubbar o en Cola däckade jag på deras soffa... Sen åkte vi hem o sov hela kvällne med...Sjukt skönt...Årets finaste dag o Vi sover bort den Haha

Till den roliga lördagen. Lite dricka o mat hemma hos mig sen stack jag, Johnsson o Falk vidare till Sofie A som skulle ha inflyttningsförfest. Mkt folk o mkt dricka=) Måste säga att jag hade sjukt roligt. Behövde vi verkligen! Alla ni som hade kamera på festen får gärna maila mig foto, [email protected]. Kommer inte lägga ut alla bilder jag får, men tycker de e sjukt roligt med foto =)

Efter sofie drog vi till Class, efter en lång kö var det dags för toan, baren o sen golvet =) Länge sedan jag hade så skoj ute. Fick till omed dansa tryckare med älskling =) sedan bjöds det på groggar o färnet (hur det nu stavas?), fy fan va de smakar fan. Riktigt äkligt, men tack ändå =) Lättare att berätta källen genom bilder så Varsego o Njut =)

Idag har jag städat hela bilen, det behövdes verkligen. Tog ett bra tag må jag säga. Så missa lite solning innan idag men tar igen det nu. Ligger ute oå baksidan o ......PANG..............

o fy fan din lilla råtta =) Plaskblööööt blev jag. Älskling, som e hemma o e kass, orkade ta sig upp från sängen för att kasta en vattenballong, eller rättare sagt PLASTPÅSE med vatten. O nu kan han inte sluta skratta!!!! Inte jag heller  =)
Han lär få igen!!!!

Nu ska jag upp o se till sjuklingen o ladda inför match, K-tjejerna - Älmhult hemma idag kl 7.

Hoppas vädret blir lika bra imorgon =)

RSS 2.0