Underbara fredag!


Ja det är en speciell känsla varje fredag! Man har en hel arbetsvecka bakom sig, städning av huset när man kommer hem (renhet ger mig en skön känsla, även om man inte kan tro det när man går innanför vår tröskel =) mys med älskling och två hela dagar till vad man vill. Denna helgen är man inte uppbokad av fotboll och innebandy, vilket är ganska tråkigt, men då får man hitta på lite annat, sånt som man i vanliga fall inte hinner med!

Jag längtar faktiskt efter varje ny dag då den bjuder på något nytt. Vissa saker framskider dock sakta med andra bara flyger iväg. På jobb är det bara två veckor kvar till lov, sen är det inte länge till jullov, sen kommer sportlov, påsklov och sen sommarlov, men innan dess ....

Trots mitt lite arga och frustrerade inlägg för några dagar, som för övrigt toppade alla mina gågna rekord av besökare, så är jag helnöjd! Helnöjd med verkligen allt! Gäller att passa på att njuta, man vet inte när de ska bli något grus i maskineriet. Undrar ibland om det är tillåtet att vara så här lycklig?!

Ps. tänka sig fotbollstjejer, två inlägg på en vecka =)


Snälla tänk en gång extra...

 

Under året har de hänt en del saker som gjort att man tänkt till lite. Man har funderat på hur människan fungerar, hur folk orkar vara så bittra, att man inte kan unna andra folk lycka osv.


Senast för några dagar sen kom det upp igen. Folk som inte riktigt kan hantera att det går bra för andra. Jag kan verkligen unna andra när det går bra för människor, speciellt nära och kära. Mår de bra och de lyckas med något blir även jag lycklig. Men det gäller inte bara nära och kära utan de gäller de flesta människor. Jag skriver de flesta eftersom där alltid finns en liten klick som man inte kommer helt överens med. Men så länge människor är ärliga och snälla så unnar jag dem allt gott i livet. Därför blir jag så besviken när andra inte kun unna att det går bra för en och att man lyckas med någonting.


När det kommer till fotbollen och våra bedrifter inom den världen så vill jag att alla ska veta att det inte är att glida på ett bananskal. När jag gick ut gymnasiet och börja plugga på högskolan började jag även spela i KDFF. Då bodde vi nere i Trelleborg, pendla till malmö vid 7 tiden för plugg, pendla vidare vid 15 tiden till kristianstad för att träna och sen var jag hemma igen vid 23 tiden. Så här såg vardagen ut, förutom att jag hade mellan två till tre extra jobb. Det jag vill komma fram till är att jag har lagt ner så jäkla många timmar på att lyckas. O då har jag inte nämnt att vi under vintern träna typ 10 gånger i veckan, varav morgonpass kl 6 för att hinna till jobb, och alla långa bortamatcher där man suttit i bussen och kommit hem halv 5 på morgon för att dagen efter gå upp till skolan. Jag vill inte ens sätta mig ner och räkna ut hur många timmar om året som gått åt till fotbollen får då hade ni tyckt att man var helt dum i huvudet. Men fotbollen är en stor del av mitt liv och det kommer det alltid att vara. Det jag vill komma fram till efter detta något långa inlägg är att nästa gång ni dömer någon eller blir bittra på andras framgång så snälla fundera på hur mycket tid, svett och tårar personen i fråga har offrat!


En känsla av tomhet

Fotbollssäsongen är över för detta året. Man har genomlidit en försäsong på grus, längtat efter gräset ska bli grönt, tillslut entrat den gröna mattan och spelat 18 fantastiska matcher. 18 matcher utan förlust! Det har varit ett otroligt roligt år! Vi har spelat fotboll, rullat ut motsåndarna och gjort några riktigt snygga mål, vi har haft en fantastisk publik under hela året med ett toppnummer på 206 åskådare. Vilken klubb i division 4 har detta?!
Och inte ska man glömma hur roligt vi har haft vid sidan om planen, blivit en del fester tillsammans med lekar, tävlingar och dans! (Fester innebär inte alkohol för alla!)

Avslutningsgfesten hade vi i lördags och det var med blandade känslor som man satt nere på IP. Vi firade året med god mat som ledarna hade fixat, några sånger som vi gamla hade lyckats knåpa ihop, några fina tal från ledarna och en hel del priser delades ut! Innan vi fortsatte vår fest på annan destination visade vi morsor en liten film på året som gått. Håret på armarna reste sig, vilket år vi har haft och sakta började man inse att det var slutet på detta år. Nu dröjer det ett bra tag innan nästa gång man får entra en vacker grön gräsmatta!

Känns som man kommer titta på filmen ett antal gånger!
Tack alla för ett helt fantastiskt år!

http://www.youtube.com/watch?v=05ykqFvnAes


RSS 2.0