Finns alltid något att göra

Ja, jag ska försöka bättra mig och skriva ett inlägg varje dag så de inte blir så långa Thilda =)

I helgen hade vi match med både A och U laget. Det blev vinst i båda matcherna och jag måste säga att det ser bra ut. Det är riktigt roligt att spela när vi vågar rulla boll. Nu ska bara min ljumske bli frisk =( Matchreferat hittar ni om ni går in och gillar Skurups Aif dam på facebook eller går via http://www4.idrottonline.se/SkurupsAIF-Fotboll/Dam/Damlag/Nyheter/Dagensmatcher/

Skulle skriva ett inlägg förra veckan som skulle handla om en liten liten dröm jag haft. När jag berätta för patrick blev han lite grinig och mena på att de va väl ingen dröm. Han trodde jag hade fått fast jobb eller något, men nej de e långt ifrån de. Man ska väl inte bara ha några stora drömmar utan man måste väl ha små drömmar också, sådana som man tror och hoppas kan slå in. Och nu gjorde min lilla lilla dröm de =)

Det handlar om mig som fotbollsspelare. Både jag, patrick och min brorsa har nått allsvenskan. De jag drömde om var att vi alla tre skulle bli intervjuade av tidningen tillsammans. Bilden skulle givertvis vara med mig i mitten och de andra två skulle hålla om mig =) När jag slutade spela i allsvenskan trodde jag aldrig att de skulle hända. Men som sagt förra veckan som kom där en liten liten artikel. Rubriken var Äkta par med mycket gemensamt. Den var publicerad i kristianstadsbladet och skriven av Patrik Persson. http://blogg.kristianstadsbladet.se/patrikpersson/2011/03/16/akta-par-med-mycket-gemensamt/

Måste säga att jag blev väldigt glad och stolt =) Kul att de inte glömt bort en helt i Kristianstad. BIlderna kanske inte var någon höjdare varken för mig eller patrick =) Men de är väl så man ser ut =)

 
Till helgen ska vi bli färdiga i vårt badrum. Men innan första projektet är avslutat har vi börjat på nästa. Emil var på besök i förigår. Han skulle kolla på vad vi kunde tänkas göra med trappan. Han lyfte lite på mattan som sitter på trappan och cirka en timme senare var alla mattor borta =) Så nu var det bara till att sätta igång med projket Hallen. Slipmaskin är inhandlad, spjällorna är på väg ner och halva repet är nedtaget. Nu fick vi veta varför de satt ett fult rep i hallen, de försökte gömma en ännu fulare board som satt under. Lika roligt varje gång vi hittar något nytt som man inte sett innan. HaHa

  




Oh just de. Jag sa åt Emil att ta bort den grejen som satt på väggen och helt plötsligt var halva tapeten riven.
 


Sitter o Buzzar

Jag har medlem i Buzzador, vilket innebär att man får testa produkter och berätta om dem för andra. Detta är väldigt roligt. För några år sedan när jag var i full gång fick jag tex kyckling som jag grillade och bjöd på vänner och massa dricka och musli som jag kunde ge som smakprov till mina vänner. Nu har jag börjat igen och jag har fått testa savesmart. Savesmart.se är en medlemsorganisation för konsumenter. De har aktuella erbjudande som man kan ta del av. Gå och titta på sidan och se om det är något för dig. Erbjudande är man väl alltid intresserad av =)

God middag och bra träning

Igår var det strul med tågen igen. Efter 30 minuters väntan hoppade jag på bussen som skulle ta mig till skurup genom alla småbyar. Väl framme var det dags att sätta sig på cyklen och köra den tunga uppförsbackan hem. O fy FAN va kallt de va. Denna jäkla kyla! Längtar efter varmare väder. Så när jag kom hem var jag lite irriterad och lite frusen. Men so fort jag kom innanför dörrarna till vårt underbara hus blev jag gladare. Mannen stod vid spisen och det luktade gott. Han hade varit o handlat och börjat laga god mat. Han överraskade med en god köttbit, potatis, sallad och berne. Kan det bli bättre??!!



Efter maten var det dags för att packa väskan. Först fotboll sen innebandyträning. Pga ljumskhelvete så träna jag inte fotboll och efter ett tag fick jag hoppa av innebandyn med. Blir så lack på att vara skadad. Får väl ringa madic Carina så jag blir kry. Måste även skriva att jag tycker de e sjukt roligt att så många kommer på den frivilliga träningen, 23/30 pers, varav några jobba och någon var sjuk. Grymt bra uppslutning!

Nu är det dags för resten från igår, mums. Sen blir det brännboll och rugby!

Ha en bra lunch


Melodifestivalen

I lördags var vi hos Sabine och kolla melodifestivalen. Vi (eller Perra) var som fastklistrad framför tv:n!


Väldigt nervöst, skulle vår favvo vinna? Och som vanligt så blev de inte den man hoppades på =(
 

Ska bara passa på o förtydliga en sak. Festen för damerna är den 16 april, inte idag den 16 mars =)


Godis Godis Godis

Sitter på tåget hem från jobb. Trött o överhungrig. Vadet jag hade med nära o kära e ju slut. Detta innebär att jag kan äta vad jag vill. Detta är ett stort problem för mig. Kan ju säga att jag ätit allt för de två månaderna jag höll upp. Jag har ingen karaktär. Kan sitta med en godispåse o säga till mig själv att jag bara ska äta mina favoriter. Men när de e slut så börjar jag såklart o plocka av allt annat, o när Patrick äntligen kommer hem så är där knappt något kvar till honom :) fattar inte att det ska va så jäkla svårt att bara äta måttligt, att bara ta någon bit o sen vara nöjd. Hos mig finns de inget stopp, kan stoppa i mig en chipspåse, ett Marabou choklad o sen lite mörk choklad på det. Mums! Sitter nästan o dreglar när jag skriver haha. Så nu får det bli ett nytt vad innan jag förstört allt jag kämpat för i två hela månader!

Idag har jag hållt mig i kragen. Lagom till frukost, min havregröt med banan till lunch o nu en frukt på vägen hem. Igår hände inget roligt, patte var sängliggandes o jag plockade fram jobbedatan. Idag har jag haft hopprep, vilket jag tycker e skoj, undra om eleverna tycker likadant:) sen hade jag rytmikpass o kickboxning. Riktigt skoj, älskar idrott! Nu e jag som sagt på väg hem till älskling! Laga mat sen innebandyträning. Längtar redan till kudden!

mysig fredag o lördag

Igår kom sabine och emil förbi, Vi käka tacos och kolla film. Mysigt värre. Blev dock lite besviken på Love and other drugs, hade stora förväntningar på den filmen. 2 timmar lång, lite småseg då och då men ett bra slut. Idag var det upp tidigt, U-lagsmatch redan kl 11. Matchen slutade 5-2 och matchreferat hittar ni på vår hemsida. Måste bara säga att de e roligt att tillhöra SAIF, tycker vi har ett härligt gäng. Det är roligt att komma ner på träningen, det är bra fart i träningen, många duschar och vi har trevligt i bastun! =) Fest den 16 April! plats kommer vi med senare, men boka in datumet. Ni som inte är över 18, dvs nästan alla förutom 5, får ha lapp från föräldrarna ;)

Nu ska jag göra mig iordning. Ska hem till Sabine ikväll. Först ska hon klippa mig, vilket verkligen behövs, sen kommer folk halv sju och då blir det mat och melo. Har inte sett kvalomgångarna så de ska bli roligt att lyssna om där e något bra bidrag vi kan skicka iväg. Imorgon blir det lite jobb så vi Ses på måndag

...fortfarande trött..

...men ändå sitter jag uppe. Tänkte att det var dags att få full koll på läget. Har en del i skolan som ska fixas. Därför tände jag en brasa och tänkte sitta o mysa i värmen. Känns som den kommer brinna ett tag till så får väl fortsätta att jobba trots att ögonen nu går i kors.

När jag kom hem från jobb låg älskling och sov på soffan. Hade varit en jobbig brevbärardag, blåst och regn. La mig brevid men lyckades inte somna. När patrick vakna av alarmet och kolla ut var hans första reaktion att det inte var läge att träna idag. Men det var bara att dra på blåstället o dra ut. Det blev en jobbig träning idag, tyvärr e jag kass i ljumsken så gick på halvfart och gick in efter en timme, suck. Så jäkla tråkigt när man inte kan ge max, blir så frustrerad =( Blev istället 40 minuter i bastun, varmt o gött iaf, ungefär som det är här just nu. Måste faktiskt ge cred till alla på träningarna, de e fullt ös som gäller o ingen som klagar och övningarna fungerar bra. Läntar tills serien drar igång!

Nu blir det några rättningar till sen får jag hitta kudden. Tröötter! Godnatt vänner


Så trött...

Sitter på tåget o e så trött så trött. Vet inte riktigt varför, men mina ögon vill bara ihop. Dagarna bara försvinner o jag försöker ta igen allt på kvällen som jag inte hinner med på dan. Men ögonen vill bara ihop så jag väljer sängen ist för att komma ifatt. Nu ska jag snart handla forbollsskor med Perra. Men först lite mat i magen e ju träning ikväll med, får se om ljumsken håller. Nästa Skurup, Skurup! Dags att kliva av!


Ny vecka...

Sitter på tåget in till jobb. Solen skiner o kylan är inte bitande som den varit de sista månaderna. Var till o med mysigt att cykla ner till stationen. Ett plus med huset är att det e nedförsbacke hela vägen till stationen. Älskar verkligen vårt hus! Längtar redan hem igen men först en några timmar på jobb. Det är en ny vecka med nya möjligheter. Ps. Har förresten fixat en ny sida på face, denna ska uppdateras oftare o bättre. Kan redan läsa om lördagens match mot Sjöbotjejerna.

Kan inte somna...

Har lagt mig för en timme sen men kan verkligen inte somna :( har tusen saker i mitt huvud som håller mig vaken. Vakna när kl ringde 9.30 imorse. Hade bestämt oss för att gå upp i tid så vi hann inom Malmö för att gå på hem o villa mässan. Hittade inget men har kollat runt lite på värmepump. Inget billigt tyvärr, men vi måste väl investera i en. Igår spela vi match med fotbollen. Mötte sjöbotjejerna o vann med 5-0. Matchreferat ligger ute på vår hemsida. Kvällen tillbringades med Sabine o emil. Blev god mat, grillad fläskfilé med potatishalvor o bernesås. Kvällen fortsatte med mycket skratt o en del dans. Mycket trevlig kväll! Dagen efter var dock inte lika trevlig för alla :) Idag var de alltså malmömäsan, golvpoolen och xxxlutz. Därefter blev de filmtajm med vaniljglass o smälta hallon. Ögonen gick ihop ett antal ggr trots att björnbröder var bra. Väl hemma vid 6 tiden tände vi brasan o börja måla i badrummet, supermysigt! En lång dag som jag hoppas snart tar slut. Vill sova mer än 6 timmar, så godnatt vänner.

Vilken vecka, o än e den inte över

Fredag kväll o jag har äntligen hittat soffan. Precis hemkommen från innebandymatchen. Efter en vecka full med träning o match så är benen ganska möra. Idag mötte vi ett bra södradal. Var lite trötta i början o de fick in ett par lätta mål. Tror de var upp i 11-2 i andra perioden, men sen tog vi oss i kragen o jämna till siffrorna lite. När slutsignalen gick stod de 8-13, tror jag :) svårt att hålla koll på så många mål. Själv är jag ändå nöjd med dagens match, några sjuka och borta o jag fick göra lite mål. Satte 5 baljor idag. Tvungen att skriva de. Vem vet när de händer nästa gång :) Nu ligger jag i soffan o försöker hålla ögonen öppna. De hjälper lite att 5 killar sitter o skricker o musiken e på max :) ska snart bege mig till kudden. Helgen avslutas nämligen med en viktig match mot Sjöbo imorgon. Gäller att ladda om för 3:e gången denna vecka! Godnatt mina vänner

Äntligen fredag!

Har inte ritktigt haft tid till att skriva här, haft fullt upp.
Förra veckan var det sportlov. Hann med ett litet otrevligt besök till sjukhuset, men de viade sig att det såg bra ut i magen. Nu vätnar jag bara in proverna som skulle dyka upp två veckor efter besöket. Hoppas de e lika positiva. Helgen gick åt till att flytta. Fick mycket hjälp av vänner o släktingar, så får faktiskt säga att flytten gick relativt smidigt trots att vi har saker till förbannelse. Hur mycket har vi hunnit spara ihop. Blir knappt något problem att fylla våra 260 kvadratmeter villa.

Veckan som har gått har varit överstressad. Har inte haft några nycklar, de försvann under flytten och efter mycket svärande och ångest hitta jag dem tack vare vickys skarpa huvud =) Haft träningar hela veckan. Måndag innebandyträning, tisdag fotbollsträning, onsdag fotbollsträning och innebandymatch, torsdag fotbollsträning och möte och idag är det dags för årets näst sista innebandymatch och imorgon är det träningsmatch mot Sjöbo.

Innebandy matchen var jäkligt rolig, lite småful och gnabbig. Såna matcher är roliga och vinna, speciellt när siffrorna blir 9-3, eller vad det blev tillslut, kross var det iaf =) Gjorde två själv, perra gjorde 2, emma O gjorde 1 och frida 1. Alltså 6 mål från vår femma! Men pluset går till vår målvakt Malin som gjorde några sjuka räddningar när matchen stod o vägde!

Nu är det jobb som gäller. Ska försöka uppdatera bättre så de inte blir ett långt brev varje gång =)
Lite bilder från veckan som gått

 
Zorro gillar att sova på konstiga och hårda ställe 
  
Våra söta katter som låg o mös med mig när jag var kass.  
 
Utsikten vid frukostbordet!
  
Mysigt med brasa och värme

Vi har redan börjat renoveringen, badrummet först ut
   
Vad ska vi inreda med?
 
Första handtaget i de nya huset


RSS 2.0