vill inte...

Just nu sitter jag och gör ingenting. Packlådorna är slut och jag vet inte vad jag ska göra. Det är bra att ha många saker, men inte när det är dags att packa ner dem. Just nu har vi packat ner ca 12 lådor. Börjar se tomt ut men garderoberna och skåpen e fulla =(  Väntar på att Adsäter ska plocka upp bananer på coop så jag kan få lådorna =)


Om en timme är det dags för Josefine Nilsson att sjunga i Ung talang. Ser fram emot se vilken låt hon valt och lyssna på hennes vackra stämma. Blir lite nostalgiskt (tror jag de heter =) när jag tänker på henne och musik. Hon sjöng nämligen på vårt bröllop och både jag o älskling fick tårar i ögonen. Ni som funderar på att inte gifta er, TÄNK OM! Det var en helt fantastisk dag som inte går att beskriva, man måste bara uppleva det! Love you goding. Hade velat gifta mig en gång till, med patrick igen såklart! Så om 30 år för vi väl förnya våra löften =)

Klockan är över 12 vilket innebär att jag inte får äta mer fast föda fören imorgon kväll, suck =( Har handlat hem nutriellet weight watchers. Goda och man känner sig lite mätt. Ser inte fram emot morgondagen. Dags att åka in på sjukan och ta fler prover. O de e inga roliga prover denna gång. Men hoppas de ser vad som är fel på mig. Börjar bli lite trött på detta. Blev så kass i magen igår att jag inte kunde träna =(

Nu får jag nog börja städa lite så patrick tror att jag gjort något vettigt av tiden =)


Ännu ett långt inlägg om veckan som gått

 
Har en tendens att inte skriva på ett tag för att sedan ta igen allt på ett långt inlägg. Lovar att jag ska försöka bli bättre.

Just nu är det fullt upp. Hela förra veckan bara flög förbi. Onsdagen gick till att planera teorin som jag ska ha med eleverna efter lovet. Blev faktiskt ganska nöjd. Vi ska ha människokroppen. Hann med att skriva ner ALLT som de ska kunna, göra en powerpoint och fixa med bilder och liknande. Har även koll på vad jag ska ha med på provet, men de hann jag inte med att skriva ner. Träning på kvällen och sen fotboll på tv.

På torsdagen hade jag lektioner hela dagen och då hinner jag inte med något annat. Fredagen gick åt till att fixa o trixa inför lovet, rasterna gick åt till att fixa inför kommande kvällsunderhållning med laget på lördagen. Hann precis med tåget hem vilket var en jäkla tur då jag skulle möta upp brorsan vid 4 för att bege mig till trelle. Där blev det fullt ös i köket för att hinna klart med allt tills Hanna kom hem. Blev en liten överraskningsfest för henne! En liten avskedsfest, hon flyttar nämligen tillbaka till sthlm nästa vecka =( Kommer sakna dig!

           
1. hanna lyfter på locket till tårtan. 6. som vanligt så skäms inte patrick utan tar störst bit =)

Lördag förmiddag gick till att steka köttfärs, 4,8 kilo! Haka 8 gurkar, 16 tomater, 4 lökar, 6 rödlökar, 3 paprikor! På kvällen bjöd vi nämlingen skurups damar på tacos. Dagen börja kl 2 med träning. En träning full med lekar och tävlingar. Tyvärr kunde jag inte vara med för min fot =( I slutet var det dags för första tävlingen i 5 kampen. Irländsk julafton, min favvogren. Skrattar lika mycket varje gång! Många som blev lite snurriga och sprang LITE snett haha. Vårt lag vann och vi tog hem första 3 poängaren =) Därefter var det dag sför en varm dusch!

Nästa tävling var apelsinleken. Blev några garv där med. Sen var det dags för tacos. De går aldrig att misslyckas med tacos, alltid lika gott! Sen var det lite seriöst snack om målsättning och liknande. Vi satt i våra grupper. Jag var i lag 2 som bestod av Malin, Emma O, Tilda O och Ebba J. Jag kan säga att de va sjukt länge sedan jag skratta så mycket!! Tyvärr blir det inte lika roligt att berätta allt här, men fan va skoj de va! Underbara tjejer! På frågesproten skrev vi iaf att de va Svane Holm som bodde upp i Svaneholm, sån tur va så rädda Tilda oss och skrev Rutger Maclean, tror jag =/ Måste säga att Malin e en riktigt go tjej från Norge, Tilda och Ebba har klockrena kommentarer och Emmas skratt är underbart! Vi hade skrattanfall under hela det seriösa snacket och frågesporten. Ni vet när man verkligen försöker vara seriös och sluta skratta men de går inte. Man håller inne det ett tag men sen brister det helt tillslut. Sitter o småler även nu när jag skriver!

Sen var det kortleken där man ska förflytta sig runt alla stolar o komma tillbaka till sin egen. Var en stol ifrån, så jäkla typsikt. Sista tävlingen var så ska det låta. Här var vi inte så bra och vi fick se oss besegrade av Lag 4 tror jag, Frida o co. När alla lekar var slut vill ingen dra hem utan vi börja leka en massa andra lekar som vi kom på. Mördarleken! Även en klockren kommentar kom från Tildas mun. Malin slängde sig ner och Tilda skrek Timber! Hahaha

De jag vill komma fram till är att jag hade en grymt rolig kväll med laget! Var som sagt evigheter sen jag skratta så mycket! Ser fram emot ett roligt år med er och jag tror vi kan gå hur långt som helst!!!

                     

Dagen efter var det dags för match. Tidig samling och starttid var 11.00. Vi mötte klågerup ute i anderslöv. Efter en trevande start får vi igång vårt spel och i andra halvlek har de knappt ett avslut på mål. Det var många tjejer som var borta men de som var med och spela visade verkligen att de vill vara med och slås om en plats i startelvan. Matchen slutade 3-1 till oss men med mersmak. Vi kunde dundrat dit ett antal mål till. Men en skön vinst. Klågerup ligger i andra 4:an och skulle visst vara ett mittenlag där ifjol. Ser lovande ut inför serien, men innan dess är det ett antal veckor till med löpning, styrka och finslipande. Målskyttarna måste jag ju nämna eftersom jag gjorde två och Frida ett! Måste faktiskt säga att det första målet gjorde jag på hörna vilket inte är helt vanligt och det andra målet var ganska fint, ett skott långt utanför som gick över målvakten =) Så var det färdigskrytigt för idag =) Säger bara att Ni, patte och danne får se upp ;)

 
Zorro vilar sina ben och Zessan räcker tunga =)

Nu är det dags att packa färdigt, ska ringa Ann-sofie för att låna tillbaks våra flyttkartonger =) Ses ikväll på träningen tjejer. Ni andra får ha det bra. Kanska skriver några ord imorgon annars blir de inte fören fredag eller måndag. Stor helg på G, flyttlasset går till huset!!  


Låångt inlägg

Efter en trött fredag på jobb var det dags att städa lägenheten. Har nog aldrig haft det så skitigt som vi hade det då. Tog någon timme sen var lägenheten skinande ren =) Katterna gillar inte dammsugaren, de springer runt i lägenheten för att vara så långt borta från den som möjligt. Här ligger de på byrån i sovrummet och skyddar varandra =) Så grymt söta.




Efter städningen åkte patrick iväg för att ha ledarfest. Skurups ledare, alla förutom jag, hade Kick-off. 6 herrar som först satt hemma hos bengt för att sedan dra till entre för att äta och bowla och avslutningsvis skulle de till parken. De hade planerat det bra genom att låta mig vara chafför =) Hans var snäll och låna ut sin bil så att alla kunde åka in tillsammans. VILKEN BIL! De va den sjukaste bilen jag nånsin kört eller för den delen åkt. Skulle ta ett foto på den men de glömde jag såklart. Det var iaf en minibuss där de där bak hade 5 sätten, varav tre framåt och två bakåt, mellan sätena hade de ett bord. Jag utnämnde Hans buss till SKURUPS NYA PARTYBUSS!

Jag hade det trevligt med vicky o co i malmö, käka planka och kolla film fram till herrarna ville hem. Det såg även ut som om de hade det roligt!




I lördags var det spelkväll hos Ödahl och Emma. Välplanerat och roligt. En miniturnering med corone, bordshockey och buzz. Vi gick dock hem relativit tidigt då det var bandymatch tidigt på lördagen!

Lördagen började men en bra bandymatch. Vi spelade 5-5 mot serietvåan, och vi hade även bud på fler mål. Vår femma gjorde tre, frida, Perra och jag satte vars ett. Var även nära på att göra ett snyggt mål, enligt mig då =) Lyckades dribbla förbi en back och sätta den i krysset med backhand, trodde jag. Bollen var aldrig inne, tog tydligen i ribban enligt domaren ;) och de gjorde den med, men de hade varit fint annars Haha
Referat hittar ni som vanligt inne på skurups IBKs hemsida

På söndagen var det dags för fotbollsmatch, första för året. Mötte Hallands Nation. Första halvlek bestod mest i att jaga boll, lyckades inte ta oss framåt. Men när jag o Perra gick ut för skador blev det andra bullar. Tjjejerna spelade riktigt bra och skapade många läge. Många gånger spelade de sig ur situationen och hade fint rull. Siffrorna behöver vi inte dra. Första halvlek glömmer vi andra halvlek tar vi med oss. Nästa helg räknar vi starkt med vinst mot Klågerup!



Här ligger Perra utslagen i omklädningsrummet. Skadade foten på något konstigt vis, Hoppas hon blir kry i sin fot snabbt!



Här är min fina fot efter matchen. Var är knölen?



Det var alla hjärtans dag igår och jag fira den med min underbara älskling. Egentligen så är vi inte såna som firar alla konstiga dagar. Vi försöker att alltid fira vår kärlek. Lite små lappar på morgonen om att vi älskar varandra, några söta sms då och då, och självklart kramar och pussar. Såg på facebook att sabine skrev att de firade 26 månader tillsammans. Självklart var jag tvungen att räkna ut hur länge vi har varit tillsammans. Vi kom fram till att det var 102 månader. De e helt galet. Kan inte fatta att det har gått så länge. Att vi har haft så många år, månder, dagar tillsammans. Måste bara säga att det har varit några helt fantastiska år! Kan inte förstå att man fortfarande kan vara så förälskad, så kär, som jag är! Så fort jag är utan honom så längtar jag något fruktansvärt. Och det vet du om tack vare alla sms som jag skickar under en dag =)

Igår firade vi genom att först sova några timmar =) Sen gick vi till Saras. Jag beställde Saras special, oxfile, fläskfile och kyckling med klyftpotatis och tre såser. Fy tusan va gott det var. Patrick beställde entrecote, och de va lika fint. Trodde där skulle vara fullsatt nere på restaurangen, men det var nästan tomt. Konstigt tycker jag efter som jag gillar deras mat grymt mycket. Vi har varit där både på luncher och kvällar och alltid fånt fin mat, fint kött! Så ni skurupsbo får ta att gå ner o äta där så de inte går i konkurs!
 
Två bilder från igår, hade ett antal till som får en att le. Patrick satt o gjorde några fina miner, men besparar patrick de. Fast jag tycker ju han alltid är lika söt!  




Det blev ju inget choklad till patrick, men han fick en ros och en trisslott. Och som tur var hade han inte tur i spel, utan förhoppningvis har han haft tur i kärlek istället =)
  

Idag har jag legat i sängen nästan hela dan. Vaknade och mådde lite skumt. Men gjorde mig iordning för jobb. Kan ju inte stanna hemma bara för att man lite knas. Men precis när jag skulle gå genom dörren blir jag helt snurrig och genomsvettig. Raka vägen till toan där jag låg ett tag. Efter det blev det ett samtal till skolan och jag stanna i sängen. Nu ikväll känner jag mig helt okej igen så de blir förhoppningsvis jobb imorgon! Tycker det är roligt att bege mig till jobb varje dag. Trivs som fisken i vatten. Tur att man lyckades plugga till något som man verkligen ville bli. Man vet ju aldrig hur det blir när man väl kommer ut i verkligheten.

Nu är det dags att äta färdiglagad fiskgratäng. Har lite minne från de fiskgratängerna. Kommer ihåg när vi var mindre. Då tog pappa en sån fiskgratäng och åt hela. Vi tålde inte dem då utan mamma lagade något annat till oss tre. Pappa tyckte de var så goda, och jag undra alltid hur de smaka. Tur att utvecklingen går framåt, för nu kan jag med äta dessa fiskgratänger. och Mums va gott de e =)

Sen blir det fotboll på tv. Lite mer än en timme sen är älskling hemma igen. Saknar dig =) Undra om det var hårt idag på fysträningen. Saknar faktiskt att vara med. Tycker om att känna att jag rört på mig. Men de blir nog vila hela denna vecka i förhoppning att foten blir bättre..
Nä nu ska jag inte trötta ut er, dags att äta

kramkram


Bli en Buzzador

Inbjudan från Therese Persson

Hej!

Jag har registrerat mig som buzzador på www.buzzador.com och föreslår att du också gör det!

Som buzzador får du utan kostnad testa nya produkter och tjänster.

Hur länge det dröjer innan du kommer med i din första kampanj kan variera från någon vecka till månader beroende på hur väl du passar in i de kommande kampanjerna.

När det finns möjlighet att komma med i en kampanj så får du besked om det via mail.

Följ den här länken så det framgår att det är jag  som har bjudit in dig (mitt användarnamn som buzzador är Tessan500):
<a href=https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1&lang=SE&refstr=Tessan500>https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1&lang=SE&refstr=Tessan500</a> 

Om du vill veta mer innan du bestämmer dig kan du följa den här länken:
<a href=http://www.buzzador.com?refstr=Tessan500&lang=SE>http://www.buzzador.com?refstr=Tessan500&lang=SE</a>

Hälsningar,
Tessan

Ett bra sätt att om man vill testa nya produkter och påverka utvecklingen av produkten. Jag har fått hem ett antal bra produkter som jag har marknadsfört!

Har varit med sen länge tillbaka och fick precis en ny förfrågan om att testa en produkt. Så jag tänkte att Ni också kunde få nytta av Buzzador


Fredag hela veckan

Sitter på jobb o är så jäkla trött. Somna gott igår kl 12 och det kändes bara som jag slöt ögonen och när jag öppna dem var kl 6.20 och det var dags att gå upp.

Igår var det en fullspäckad dag. Heldag med volleybollturnering i skolan. Hade hand om allt själv. När planeringen rasade för att ett antal elever inte dök upp blev det genast jobbigare. Efter lite strul på förmiddagen gick det dock bättre efter lunch. Lärare blev vinnare i cupen, obesegrade! Hem sent, hann inte göra middag. Direkt ner till träning för möte halv 6. Halv  var det grusträning.

Första grusträningen och första gången det regnar och blåser ordenligt. Men måste säga att de var jäkligt mysigt. Träningen gick bra, bra tempo och bra passningar. Alltså hög kvalite även om det var första grusträningen. I pauserna hade H och  fixat varm saft, grymt uppskattat! Efter löpningen var avklarad var det dags att sätta sig i bastun för att få tillbaka värmen. Grymt skönt! Därefter var det fika. Snabbt ner med en bulle för att hinna se herrarnas match i innebandy. Hann fram till slutet av första. Stod 2-2 och efter en spännande match blir det 7-6 till skurup och hoppet om en andra plats lever vidare.

Som sagt, trött som tusan idag, men de e ju fredag. Underbara fredag! Idag ska man vara chaffis till herrgänget. Under tiden de festar och bowlar ska jag till vicky o spela lite innebandy. Blir väl nått gott i magen med.

Imorgon är det hemmamatch mot Malmhaug och på söndag är det första träningsmatchen för damerna. Ska blir riktigt roligt! En som vanligt fullspäckad helg. Så innan man vet ordet av det så är det måndag igen. Men det gör absolut ingenting. En vecka kvar till de e sportlov. Två veckor kvar till de e flytt! Längtar efter varje ny dag.

     I´m the King of the world (tsm med vicky =)

Lev i stunden!

hårt träningspass och ett gott skratt

Fan va jag hatar min mus, musen till datorn. Den har en knapp där man går bakåt, dvs klickar man på den så går man till föregående sida. Och klart så råka jag komma åt den när jag skulle klicka spara och publicera. SUCk

Det jag skrev innan var iaf att jag tycker det är så sjukt skönt att träna. Igår var det dags för att köttas igen. Återigen var det stationsträning för mage och lår. Måste skriva att det är så sjukt härligt att träna. Träna så hårt att man känner att svetten rinner, musklerna arbetar och alla energi tar slut. Även gött att veta att man förmodligen har träningvärk någon dag framöver. Än så länge har vi varit ganska snälla med löpningen och det har inte varit så hårt. Men nu är det dags att köra ordentligt, dags att bli riktigt jäkla trötta! Det finns inget värre än att komma hem från en träning och känna att cykelturen hem var jobbigare än träningen. Visst kan det vara bra med någon lugn träning ibland, men inte allt för ofta.


När vi var på väg ifrån träningen stannar ett par tjejer i laget mig. De räcker fram en grej och säger att det är till mig o patrick. Jag är inte helt hundra från vem det var, eftersom jag var trött och höll på att packa ihop mina saker för att snabbt lämna hallen. Men jag tror att J.R, E.H, E,J och några till var inblandade. När vi kom hem satt vi o skratta o fundera. Vad tänkte ni när ni gjorde det, vad har den för budskap =) Om det är någon som vet där ute får ni gärna lämna svar, annars frågar vi er på torsdag =)




inte så mkt att skriva

Det har inte hänt så mkt sen sist jag skrev. Var i hammenhög igår och fick spelschemat spikat. Ser bra ut. Kan meddela att det inte blev många söndagsmatcher, skönt. Nu sitter jag i skolan med foten lindad, måste ju kunna träna ikväll =) Nu är det dags för näringslära.

Ses


inte blev man klokare för de.

På väg in till Ystad. Hela förmiddagen gick till att sitta på sjukan och inte blev man mycket klokare för det. Symtomen visar på Ulcerös Colit, men inga tester bekräftar det. Alla prover jag tog i fredags ser bra ut. Sen sa han något om Colon Irritable som tydligen är en vanlig sjukdom. Men med denna sjukdom ska man inte må så kass som jag gjorde i oktober. Jäkligt konstigt!?



Bilden e tagen på väg in till ystad, sjukt att de fortfarande ligger snö längst vägen. När ska de bli vår? Längtar efter solen o värmen. Känns inte som det var 1 månad sen man var i egypten. Men två veckor till sen är det sportlov, ska bli riktigt skönt. Sportlovet slutar med en Flytt, LÄNGTAR!

Ska snart hämta älskling med tåget, ska vidare till hammenhög för att fastställa seriematcherna. Men först kanske det blir en hamburgare, e såå hungrig!

Nä, dags att skörda tomaterna =)


Jobbar hemifrån..

..fram till jag ska till sjukhuset.

Lite jobbigt att komma upp idag, har kollat på klockan ca en gång i timmen. och när man skulle resa sig från sängen så kände man hur de värker överallt. Tur att vi ska på möte med fotbollen så man inte behövde komma med en ursäkt till innebandyn. Just nu sitter jag vid matbordet och jobbar, lugnt och skönt. Zorro ligger brevid och zessan sover i badrummet. Ska vara på sjukan vid 9 tiden. Hoppas att läkarna hittar något idag, något som inte e så farligt.

        


Så jäkla söta de e!




NH cupen

Och så sitter man här och återigen är det söndag. Denna helger har bara bestått av fotboll, rolig fotboll.

I fredags var det mys hemma hos emil och sabine. De bjöd på god mat i form av grillad karre och potatisgratäng. Efter maten fastna jag och sabine med vår iphone, blev lite roliga bilder!



Undra om älskling kommer vilja ha mig när jag gått upp 50 kilo eller blivit 50 år äldre ;)

Sedan visa Sabine zombie farm. Det skulle hon inte gjort för nu e jag beroende!

I lördags var det dags att visa upp sig i N H hallen.

I gruppen hade vi köpingebro 2 (ett toppat sådant), Fc rosengård och lb 07.
Första matchen var mot Köpingebro, det svåraste laget för dagen.

Vi gör ett bra jobb och jag lyckas sätta bollen bakom min elev =) VI håller ihop laget bra hela matchen. Men pga av en dålig avblåsning av domaren kunde köpingebro kontra och sätta bollen när det endast var lite mer än en minut kvar av matchen. Redan här kände vi att de skulle komma att avgöras på målskillnad.

Nästa match var mot lb 07. Det var vi som förde matchen och det var inte många avslut som lb 07 lyckades skapa. Trots detta stora övertag lyckades vi endast göra ett mål. En välplacerad yttersida i bortre hörnet av en kylig Johanna Ryden.

När det var dags att möta fc rosengård var det klart att vi behövde göra 5 mål. Äntligen var det dags för oss att ta oss förbi målsnöret, det som vi missat precis under alla andra cuper. När det var 4 minuter kvar stod det 5-0 på tavlan. 2 mål av Mathilda och 3 av mig. Älskade bresida =)

Denna bredsida fick sig en ordenlig törn under sista matchen. När man är inne i hetluften känner man det knappt, men väl hemma så var jag nästintill handikappad. Kunde inte ligga skönt på något sätt, jäkla fot och jäkla skavsår!

Kvällen tillbringades med vicky. God flygande Jacob och mycket snack. Saknar dej när vi inte träffats på länge!

Vaknade runt 9 idag. Skulle på toa, men kunde knappt ta mig dit. Foten höll mig inte uppe. Hur tusan skulle jag kunna spela idag?!

Men ett antal alvedon, voltarengel och kylarspray senare så var det dags att möta vårt kära Bk Olympic. Vinst var det enda som gällde. och precis som vi trodde så vann vi. Började sätta 3 mål snabbt. De hängde inte med våra unga snabba spelare (räknar med perra och mig med =) Men vi blir lite bekväma och de lyckas sätta 2 mål. Ett spännande slut med ett rättvist resultat! Första målet var ett välplacerat skott i bortre hörnet av Matilda L, riktigt snyggt. 2:an satte jag, ett lite turligt mål som leta sig förbi deras försvares ben och målvakten. 3:an gjorde Julia, efter lite flipperspel får hon till ett skott som letar sig förbi målvakten.

Vidare till semi mot husie. Ett husie som verka ha gjort två jämna lag. Tyckte vi skapade en hel del och gjrode en bra match. Tyvärr missar man ett par bra läge annars kanske det sett annorlunda ut. Får skylla på mina skador =) resultatet blev 3-1 men som sagt så hade vi chanser på ett par mål framåt. Men husie är ett bra lag och vi ska vara stolta över en väl genomförd match. Målet gjort av Frida, snyggt och hårt skott från ganska långt håll. Stolta men inte nöjda, det var ledorden inför sista matchen, matchen om 3:e och 4:e platsen. Tyvärr var vi ganska slitna allihop och husie var ett runtinerat lag som lät oss springa. Efter ett par baklänges mål blir vi ännu tröttare och känner att vi inte riktigt orkar vända siffrorna. Slutresultatet blir 4-1. De gjrode 4, men vi gjorde det snyggaste, Perra lobbar enkelt över målvakten.  

Men en fjärdeplats är riktigt bra. Det var vi och två division 2 lag kvar. En välgenomförd turnering som vi ska vara stolta över! Jag är stolt över er tjejer! Ser grymt mycket fram emot seriepremiären. Tror att det kan bli ett riktigt roligt och bra år! MEn först är det dags för försäsong. På tisdag välkomnar vi träningsvärken igen!

O Perra! Patte och danne kan slänga sig i väggen! hade stått 6-0 till brudarnas favör!

Nu dags för något jag knappt ägnat helgen åt, fotboll =) Inter-Roma. Kanske får städa lite med. Disken tog vicky, TACK! 

Tack o godnatt  


Underbara fredag

Sitter och lyssnar på trubaduren.

Lyssna

tyvärr från en privat person


Älskar svenska låter som man kan sjunga med på, men arbetskamrat mitt emot mig tycker nog inte likadant =)

Bara en timme kvar av jobb sen e det helg.

Måste bara säga att jag förstår dig matilda (har för mig det var du som sa det), träningsvärk mitt på bröstkorgen. Har aldrig för varit med om det, och satan va ont det gör. Trodde först de va dags att åka in till sjukhuset igen, trodde det var hjärtat eller något, men kom som sagt fram till att det var träningsvärk. Underligt ställe måste jag säga. Låret känner också av träningen i tisdags, men de e bara skönt. Skönt att veta att man får tillbaka lite muskler. Bara det har fösvunnit till imorgon när det e cup. Har redan börjat ladda =)

Satt precis o lyssna på "här kommer alla känslor" när det plötsligt stängdes ner. Inte första gången denna vecka som de händer. Någon som är inne på min spotify? Lite störigt e det måste jag erkänna.

Nä dags att sätta igång att planera färdigt. Ikväll är det middag hos Sabine och Emil. Fick reda på att grisen e i marinad =) Imorgon är det cup i hallen. Där kommer vara många ansikte man känner igen. Det är en ganska stor cup, till o med Lb 07 kommer o hälsar på. Även om vi spelar i 3:an så e vi heta ;) Säger bara, - på med benskydden mina kära vänner. Imorgon smäller de =)




Vicky kommer på besök, får väl försöka lägga något i maten, laxeringsmedel eller nått ;) Men jag tycker om dig ändå.

Ha en trevlig helg vänner!


Torsdag lider mot sitt slut

Sitter i soffan o tittar på tv. Tuff dag i skolan med lektion från 8-15. Slut i roten och ont i skallen. Blev soffan en liten stund. Powenap! Sen till ip för att checka matchkläder inför N H cupen på lördag. Sen blev de sortering av papper i omväxling av tvätt. Patrick stack på träning, och jag hamna här. Fundera på om jag skulle laga till fisken eller äta något annat, de blev tining av köttfärspaj. Får ta fisken imorgon. Imorgon bitti är det provtagning på vårdcentralen, se om de hittar något fel som gör att magen konstrar. Hade varit skönt att få veta vad de e! Nu bli de inte mycket mer gjort idag. Godnatt

Brottning ger snabba resultat...

... i form av blåmärke.



Igår hade vi styrketräning med fotbollen. Många av övningarna var roliga. Roligast, och med störst risk för skador, var övningen där vi skulle dra varandra. Vi var indelade i smågrupper, jag, A och E. Kanske inte helt rättvist att E skulle dra på oss gamlingar =) kunde knappt sluta skratta när alla hängde som trasor bakom hårt kämpande tjejer. Sen i slutet körde vi en grej där en blev instängd mellan fyra tjejer. Snacka om närkontakt =) Tur att de inte var någon som led av kloustrofobi =) Sista övningen var likadan som förra veckans. Där vi står och håller om varandra medan sista person ska hoppa upp och ta sig förbi alla utan att ramla ner. Förra gången blev vi krossade av de yngre, denna gången var det gamlingarna som stod för krossen! ;)



Idag är en lugn dag på jobb. Förutom att sitta vid datorn o jobba så väntar jag på träningsvärken som kommer att dyka upp i lår och armar =) Gött, tur att de bara e dubbleträning idag, 1 ½ timme fotboll och 1½ timme bandy.

Ses imorgon grymma träningsvärk!


o så börjar veckan om igen...

Nu var det dags att få ordning på allt. Ordning på pengar, mat och träning. I söndags planera vi kommande veckas matsedel och storhandlade. När jag fick min Iphone ladda jag hem mina utgifter. Nu har jag stenkoll på hur mkt pengar där går åt varje månad och till vad. Sen har jag laddat hem appen shapeup, som gör att jag har koll på vad jag äter och tränar. Sen har vi kollat upp allt angånde träningar och likandande. Alltså vi börjar för ordning på allt =) 

Vet inte varför jag älskar att ha koll på allt. Det kvittar om det handlar om ekonomi eller att strumporna ligger rätt i lådan. Tycker om när jag vet var jag har mina saker. Vi har öppenplanlösning där kök och vardagsrum är ett. Att ligga i soffan och se att det är stökigt på diskbänk och matbordet gör mig galen. Får inte ro i kroppen fören där e städat och fint!

Tyvärr verkar inte patte ha fått denna gen, och det kan man se genom att öppna gaderobsdörrarna. Mina tröjor hänger fint medans hans ligger ihopskrynklade i lådor. De längst in har nog legat där sen vi flytta in. Bättre att köpa nytt istället för att leta i garderoben ;) 

På veckomatsedeln stod det köttfärspaj.



Efter maten blev de mys i soffan. Zessan låg o myste på armstödet, tillslut blev de så mysigt att hon inte visste var hon skulle bli av. o då gick de så här =)














När älskling kom så började hon spinna direkt =)


Varje morgon och kväll kommer zessan och lägger sig i våra sängar. Börjar man klappa hon så spinner hon direkt. Tillslut börjar hon slicka på en. E de någon där ute som vet varför de gör så?


RSS 2.0