Lördag, Match, Fest o Kärlek

       




Igår efter träningen åkte vi på en liten utflykt. Jag, Patrick, Chrill, Pill o Johnsson stack o kolla på grepens första match i Huaröd (tror jag det heter =) Lite svårt att hitta men tillslut kom vi fram till planen som låg mitt ute i ingemansland. 
Lite bilder kommer från matchen och från Kdff-Ldb (tror jag=) 

   
            
     

     

Idag e det återigen en viktigt match. Kdff - Göteborg. Hade varit sjukt skönt om vi hade fått med oss några pinnar idag. O då bli det en jäkla fest, Men det blri det väl ändå =) E med på bänken igen, kul =)

Dags att dra till samling

Äntligen fredag

På torsdag äts det ärtsoppa, på lördag är det fest
Men fredag är ändå den dagen som känns bäst
Ge mig då kycklig, det gillar jag mest
Kyckling på fredag, det enda jag vill ja
Kyckling på fredag, då mår man riktigt bra
Kyckling på fredag, vad var det jag sa
Jag vill ha FREDAG idag !



äNtLiGeN FäRdIg!

Så jäkla skön känsla när man e klar med ett arbete. Har skrivit sju sidor blaha =) O det e till o med  timmar tills det är inlämningsstopp =) Sicken framförhållning jag har =)

Igår efter träningen var jag o Patrick hjälpsamma. Boven o hans sambo skulle flytta o vi agera flyttgubbar. Tog sin lilla tid o jobbigt var det men härligt e det när allt e färdigt! De hade inte så mkt grejer som jag o Patte hade när vi flytta från Växjö o hit, så det gick ganska smidigt och snabbt. Lite träningvärk har man fått, men har ju precis börjat köra igång igen på fotbollen så de får man räkna med. Jäkla armhävningar!!

Imorse var jag helt väck när älskling gick till jobb, katterna var galna inatt så var tvunga att stänga sovrumsdörren, men de ville in, så fick gå upp ett antal gånger o säga till dem =) Men när jag väl kommit upp blev de makrillknäckebröd o ett äpple, (försöker vara miss Nyttig) o sen ar det dags att skriva arbetet. Så här har jag suttit sen dess. Måste tacka Vicky för hennes del i arbetet. Hjälp mig mkt när jag fastnat på meningar o dylikt. Tack även till Johns som satt med mig i går som en högra hand. Hon satt mest o glodde på tv men hade sina goda stunder hon med ;)

Träning ikväll sen vet jag inte vad som händer FÖRUTOM att de e match imorgon o sen PARTYPARTY. Var evigheter sen de va fest så de ska blir ritkigt skojsigt =)

Hoppas ha några fina bilder på söndagen =)

haha Johns skicka precis "jag får köra idag istället.Vi höll på med cykeln så missade tåget"
Inte bara jag som missar tåg ;)



Igår när jag skrev arbete var jag av med katterna, Hittade dem på badrumsmattan där de sov =)


Såhär fint sitter de när man lagar mat =) Tigger inte alls hihi





*Stolt mamma * =)

Var e Zorro Idag??


Busring.se

Lite bilder från i Tisdags i Trellehulla

Det ar inte länge vi klara hålla honom innan han börja gråta







www.busring.se/rec/e113d37a.html


Igår skicka min brorsa denna länk till mig. haha sjukt roligt
Brorsan lurar farsan duktigt. Måste höra det =)
Efter ett tag tyckte jag faktiskt synd om dej pappa, men kunde inte låta bli att skratta Hahahaha

Igår satt vi på O´learys o kolla fotboll, maten var som vanligt god, inte ofta man blir bortskämd med glutenfri mat på såna ställe. Mysigt var det =) Sjukt att barca e s sjukt överlägsna. Kommer lite bilder snart. Johnsson ska komma hit efter träningen o bilderna e på hennes mobil!

Nu ska jag göra klart mitt arbete sen blir de väl en kort runda i stan. Om vädret håller i sig

Tisdag i Trellehulla

Igår var det en heldag nere i Trellehulla. Jag o Jenny besökte Maria o Noel i deras hus. För er som undrar så låg hennes hus på en av mina gamla citymail rundor =) Kändes som det var igår vi alla träffades, sjukt konstig känsla eftersom det var ungefär 4 år sedan vi umgick alltid och mkt har hänt sedan dess.. Jag har flyttat rundor, spelar fotboll o pluggar, älskar Patrick dvs inte mkt som hänt här inte =) Jenny jobbar i Bara, har tagit körkort, rest till USA, flyttat hemifrån o Maria har eget hus, man, bil och unge =)



                            

Även om Noel var sjukt söt och underbar så lär det dröja ett tag innan det är dags för en själv att sitta där med en bulle i ugnen. Så fort jag eller Jenny tog hann i famnen så börja han skricka haha, undra vad man gjorde för fel =) Men tror det var ett tecken på att vi ska vänta lite =)

Efter några timmar kom hambugarhanna på besök. Hon tog med Burgare från Macedonkan, gott gotti gott GOTT. Hon avancerar inom branschen, flyttat till egen lägenhet o osså tagit körkort. MEN annars är allt som det brukar vara =) RIKTIGT kul att träffa er alla igen =)

Idag har jag återigen städat, har faktiskt skrubbat hela badrumsgolvet, fint blev det =)



Nu sitter jag med det jäkla arbetet igen, ska bli färdig idag!

Ikväll är det dags för träning o sen drar vi till O´learys o kollar på finalen, Barca-United!

Här kommer en bild från kalaset när Födelsedagsbarnet äter tårta =)









Undra var Zorro e *hihi*

O Vicky, Saknar du mig så mkt? nu kan du iaf nå mig igen  =)

Ännu en ny vecka

Söndagen började med att vi skulle gå o titta på andy, patricks systerson, som spelade fotboll i Kristianstad. 9.40 skulle vi vara där och för en gång skull va de tänkt att vi skulle komma tid. Men denna gång var det inte jag som tog evigheter på mig att bli klar! André spelade 3 matcher o vann alla, deras lag var sjukt bra, rullade boll o avsluten var klokrena. Kommer inte ihg vad första matchen blev men de var överlägsna, andra matchen blev 14-1 och sista 4-1. När de e så små som andy så får de inte spela slutspel, men ska bli intressant nästa år när lagen går till sluspel. Kommer nog vinna många turneringar!!! André var en stabil och brytningssäker back =) precis som jag ;) 

Vårt lag förlora igen =( 2-1 borta mot sunnanå. Har inga kommentarer eftersom jag inte var med. Men på Livescore såg det ut som vi hade många läge att sätta bollen i mål medan sunnanå endast hade typ 5 avslut. Även om vi förlora så Måste jag Gratulera Sjödahl till hennes första allsvenska mål. Riktigt kul för dej. Bara till att fortsätta visa att du ska vara på planen!!!

Stattena förlora även dem, med 4-1 mot hammarby. Har inte hunnit prata jättemkt med Vicky, eftersom min mobil e död  =( Men ska snacka lite med henne idag om jag får igång min mobil. Min mobilladdare e i två delare och det är Någon av katterna e den skyldiga! 

Igår efter att Mia o Jesper med familj hade varit här ett tag tittade mina föräldrar förbi. Kul att ha dem här uppe, Vi käka tacos o rabarber, ananas och marshmallows till efterrätt. Riktigt Gott!! Sen satt vi i soffan o snacka (snarka=) till halv tio när det var dags att hämta älskling på klubben. De hade spelat lika mot Värnamo 1-1. 

           



Idag ska jag:
- handla bullar till Patte till frukost (förlora i kortspel igår =)  CHECK
- Tvätta all tvätt
- Handla på ÖB
- Skriva arbete
- Laga middag, korv stroganoff med ris CHECK
- Skruva fast lamporna på cykeln CHECK
- Städa i badrummet efter katterna
- Gå på två pass på Friskis
- Gå över 32 000 steg idag
- Inte äta något onyttigt
-


Det vill säga idag e de fullt ös igen. Känner mig friskt o kry igen. RIktigt skönt =)

Dags att göra lite på listan

Övermysig Lördag

Dagen har varit grymt underbar. Älskling tränade i morse efter det var han tvungen att jobba. Under tiden passa jag på att städa här hemma lite, diska o plocka efter igår. Vid ett stack jag till stan o handla lite grejer som behövdes. Tvättkorg, tejp, lim och sådan grej som man gömmer sladdar med =) Gick inte till söt i affären för att säga hej o han berätta att han sluta om en kvart så vi kunde gå tillsammans i stan en timme. Efter en kort runda i stan var det en lugn eftermiddag hemma med lite kortspel o käk. Därefter drog vi till äventyrsgolfen för att visa våra skills =)



     

Utklassad som vanligt men mysigt ändå =) Förlora en glass så vi drog in i stan för att leta upp någon kulglass, vilket var omöjligt en lördag eftermiddag. Riktigt kass, Knappt en människa ute på stan, lite skilland jämfört med Växjö där allt folk e ute o sitter o fikar o myser. Vi hörde musik från parken så dit drog vi, hitta en kiosk som sålde GB *mums*

På väg hem stanna vi vid kebabcity, eller vad de hette, dela på en kebabtallrik framför tv:n. American funniest homevideos på tv, sjukt roligt program o vi kunde inte sluta skratta. Gamlingar som ramla till höger o vänster haha
Sen va tanken att vi skulle spela fifa 09 hela natten men nu sitter jag här i stora rummet med katterna medan Patte ligger i sängen o sover. En trött man. Inte bara jag som tycker han e söt när han sover ;)

Imorgon händer följande:
- Andre, patricks systerson, ska spela boll i K-stad på förmiddagen
- Patrick ska spela borta mot värnamo
- Kdff möter sunnanå borta, Nu e de f*n dags för en VINST
- Stattena möter hammarby borta


Mamma: Såhär blev det med filtarna från Ikea



Kanske dags att nanna kudden nu snart. katterna har varit i full gång en timme o börjar tröttna =)

Godnatt allesammans 

Bilder o Alexander Rybak

Har äntligen lyckats lägga in bilder från mobilen på datorn. 

Bästa inköpet på länge =)
  

Mina tre älsklingar vilar ut på söndagsförmiddagen =)
      


Bilder från i Tisdags när jag var på besök i Bara. Korv o mos på helenholmsgrillen o sen var vi tvugna
att se den nya PGA anläggningen som kommer att bestå av tre 18 håls banor, klubbhus, hotell och äventyrsbad =) Den kommer att invigas den 12 Juni då Annika Sörenstam ska provspela några hål på banan 
           


Tacoskväll hos Vicky i onsdags, man kan aldrig veta vad som händer hemma hos henne =)
  
Säger det än en gång, synd att vi inte bor närmre varandra =) Du e en underbar människa!!

Kalas i Torsdags hos Johan som fyllde 8 år, GRATTIS 
Vågar inte lägga upp bilder på födelsedagsgrisen, men ni får njuta av en bild av älskling =)
 
även Grattis till min BBV som osså fyllde år samma dag, 18 Maj. 
Grattis även till Farmor som fyllde år igår!!


Ska bara berätta att vi har pli på våra katter. De e duktiga på att lära sig saker, Zessan väljer kranen medan Zorro nöjer sig med toavattnet =) Nä men har precis börjat sätta på kranen så att de dricker ur den. Tar lite tid för dem att fatta vad de innebär så för tillfälligt drar de tassen genom strålen o slickar på tassen, övergulligt =)
 
Sen har de även lärt sig att
- gå på lådan med svängdörr
- Komma när man kallar
- och Sitt

Pill o Chrill kan intyga detta =)

Har köpt en klicker så nu ska de lära sig ännu mer, hoppas jag =) Ger mig inte i första taget, snurra runt =) Dina hunder ligger osså illa till det Johns =)


Johns; På Lördag severas det Kakor!!!
Pill o Chrill: Ordningen e återställd! Jag håller ordning på resultaten här =) 1-0 i middag till fruarna
Blir Glad för kommentaren, vem du nu e  =)


Satt på internet i förrigår o titta in Alexander Rybak på youtube, Två filmer ni måste se är:
- Alexander Rybak - Im yours
- Alexander Rybak - intervju

Haha vilken härlig Prick

O så fel idoljury kan ha, de sa åt honom att syssla med stå upp komedi ist för att sjunga. O se var han e NU. (Han åkte förövrigt ut när det var 50 deltagare kvar i Idol Norge 2005)

Om det finns någon där ute som fattar hur jag kan lägga upp bilder från internet här så får ni gärna hjälpa mig. Hade velat ha en fin bild på Rybak här =)



Mitt nya resultat på IQ testet : 120

Städa igår men idag e de kaos igen, inte hjälper det att samla mina böcker på hög, katterna lekar med dem o sprider ut dem i hela rummet





Tycker de e roligt med citat o dikter, men de e Inte lätt att hitta glada dikter. BBV du får gärna dela med dej av dina fina dikter som du har i din samling från grundskolan =)

Om du va en blomma och jag en ko
skulle jag äta upp dej för du e så GO

Buller o Bång

Inte var det katterna som väckte en mitt i natten för att de ville bli klappade, utan nu var det värsta buller och blixtrar som fick en att hoppa en meter rakt upp ur sängen. Trodde f*n att det slog ner utanför fönstret. Tänkte vara ambitiös och gå upp o ta några bilder som jag kunde lägga in på bloggen. Men bestämde mig för att lägga huvudet på kudden igen o somna om. Klokt val =)

Idag har hela förmiddagen gått åt att skriva arbete, iaf tiden mellan fikapauserna, facebookandet, och msnandet. dvs cirka en timme =) Har alltid många och bra ursäkter för att inte skriva på arbete. Behöver ha kniven vid struphalsen för att kunna prestera bra =) Så fast jag har startat så här tidigt så kommer jag förmodligen sitta där natten innan för att få ihop det sista =) Så har det alltid varit. Jag Är, eller har varit, en nattuggla som jobbar bäst när alla ligger o sover =)

När man flyttat till andra sidan av skåne får man ta någon dag till att åka ner o träffa lite gamla vänner. Idag har jag hunnit med detta. Käkade tacos hemma hos vicky med Jannice, Jenny Svensson, Ivar och Ida. Sjukt roligt att bara umgås o snacka lite. Måste säga att även om jag trivs skitbra uppe i K-stad så saknar man Husie sjukt mkt. Det var några härliga år med roligt folk. Inte trodde jag att man skulle sitta här o säga att man saknar en viss tränare. Men det gör jag, o många till =) Hon var/är en duktig tränare men som sagt så saknar man inte kon fören båset e tomt. Vilka roliga träningar vi hade =) Men kul att vi kan samlas lite då o då. Hoppas de blir lite grillfester i sommar !!! Ska förövrigt ner till Maria från gymnasiet o hälsa på henne o hennes son på tisdag. Ska bli så roligt!!! Satt o snakca med hanna på msn o vi va lite ledsna att vi aldrig träffades o skyllde på att vi aldrig hade tid. Så vi bestämde oss för att hitta en tid o de blev perfekt. Så på Tisdag åker vi Kniner ner till trellehulla =) Ett trevligt återbesök till gamla stan =)



Känner mig hedrad fru Sjöfors att du besöker min sida =)

Nu e det dags att krypa ner under täcket o nanna

PS. Saknar er jätte mkt mina tre små älsklingar =)
 

Ännu en lång dag

Ännu en lång dag

Skola idag igen, var nog tre månader sist som jag avr i skolan två dagar i rad =) Så man kan nog inte klaga... När vi satt utanför salen 10 minuter innan föreläsningen skulle börja bestämde sig Jag en i klassen, efter mkt om och men, att vi skulle hoppa föreläsningen för att istället skriva på arbetet som skulle in imorgon. Vi tar våra grejer o promenerar mot biblioteket, vi hinner precis förbi vår sal när vår lärare dycker upp o säger, amen här ska vi in. Så vi bara titta på varandra o skratta o gick snällt efter henne in i salen.. Vilken MISS

Så efter 3 timmars föreläsning, som vi gärna hade sluppit för än en gång var det inte speciellt givande =( var det dags att skriva arbete. För en gångs skull var det jag som satt en stund vid datorn, skrev och var duktig (Stolt e jag) Efter de kom mamma o hämta upp mig, dags för någon dag i Bara. Var ett tag sedan sist. Så idag har vi varit på Ikea o shoppat upp mina pengar, blev:
- två gråa filtar till vår soffa
- en glasflaska för hemmalagad jordgubbs och rabarbersaft,
- stekspadar
- o lite smått o gott

Måste förresten säga att ni ska lägga BARA på minnet, kommer bli värsta innestället =)
Kommer bilder på den nya golfbanan som kommer höja statusen på Bara. Vackert !!!



 
Sedan var mamma sjukt sugen på korv med mos så vi stack till hennes favoställe vid heleneholm, mumsigt!

Har även träffat Mats o Macke idag, Min bästa kompis pappa o brorsa. Måste nämna att jag alltid var hemma hos dem i Skabersjö! Mitt andra hem som min mamma säger. Värdens roligaste minne därifrån. Måste faktiskt leta upp vår gamla låt som vi skrivit, sjukt roligt!  Hoppas du har den Josse!!! Macke, Pierre, Lille-macke, Lollo, Linda, Greger, Neger o Olle, Vilket GÄNG. Vill osså att mina ungar ska växa upp ute på landet, vilken frihet. Det är inte alla som har blivit jagade och skjutna för att de har pallat potatis. Japp ni hörde rätt, POTATIS, o vi blev inte träffade av skotten, men var väl bara nån lösskott eller nått?! Även jordgubbarna och sockerärterna var goda. HAHA skulle sett Mats min när han såg påsen men potatis under hans vask, inte kunde han komma ihåg att han hade köpt så många ny potatis *asg*

Har alltid tyckt de va lite klyschigt när äldre personen som man inte träffat på ett tag sa till en - Oj va stor du har blivit. Men nu säger jag likadant själv.. Jäklar va MACKE har vuxit, kommer ihåg han som en liten pojkspoling som vi lekte med o klädde ut till tjej. (Tror inte att han går med på det idag =) Stor, ståtlig och stilig har han blivit. Måste faktiskt gå på hans student detta året. Kan inte fatta att han tar studenten, ännu mindre att det var fyra !!! år sedan jag själv tog studenten, Känns som igår snyft* 


     



Det var nog allt jag hunnit med idag förutom att jag även tog en Powernapp i två ½ timme. Hade kunnat sova länge om inte mamma tvingat upp mig =) Hon hade visst gått o försökt råka väcka mig i en timme redan, men vår soffa e sjukt skön o jag sov som en stock =)

Härligt Nille att du osså joinat skaran som håller koll på vad jag sysslar med =) 

Dags att gå ner o vara lite med familjen

Over and Out haha

ps. Fler bilder kommer senare =)

 

Lång dag

Vaknade klockan 6.35 imorse o va pigg som en lärka, eller inte. Igår efter förlusten behövdes lite sammanhållning o snack, så efter god käk hos Pill o Chrill, där vi för övrigt vann stort över pågarna o ska bli bjudna på middag, drog ett gäng hem till Mia och Emma. Blev lite längre än tänk så låg väl i säng vid 00.00

Åkte till skolan idag o förvänta mig en tradig föreläsningen. För en gång skull blev jag positivt överraskad. Föreläsaren var en förälder till ett barn med utvecklingsstörning och hennes berättelse om deras liv var oerhört intressant. Blev verkligen berörd över deras vilja och kämpande att skapa ett normalt liv trots alla mörka stunder som uppkommer pga av  motgångar och alla sjukhusbesök mm. Så för en gång skull var det värt att gå upp tidigt o åka tåg i 2 ½!

Sedan besökta jag Älskling i butiken, som vanligt, saknar han för mkt på dagarna =) Får ju inte se honom fören om några timmar - borta match i höllviken- så nu sitter man här vid datorn o skriver blogg för er där ute, 
 (( Vem ni nu e, bara en som vågat komma fram o visa sig. (Kul att du följer en Cassandra =))
Burken visar CSI o snart e de dags för ballar av stål.


Har förresten haft lite tid över o gjort ett IQ test, nu e de bevisat att jag har sjukt dåligt minne haha
Skulle väl egentligen inte lagt ut resultatet, men varsego o njut ;)



Namn: TP
Ditt totalresultat: 114
Resultatkatergori: Övernormal
Du fick bättre resultat än 82 % av populationen


Resultat på ordtest: 120.3
Reultat på performancetest: 105.9

Tänkande i bilder  X X
Ordförråd                X X X x
Minne                      X x
Likheter                  X X X X x
Matematisk            X X X x

Måste säga att jag e ganska nöjd =) Gå in o testa själv...

http://www.illvet.se/htm/IQTest/sv/index.html


Måste förresten säga att de e så jäkla skönt att cykla


Matchdag

Idag smäller det, hoppas på första vinsten. Tråkigt att stå bredvid o inte kunna springa ute på plan o göra lite nytta =( 
Matchstart kl 3, mot Kif Örebor, så har några timmar innan o döda. Sötis ligger brevid o e lite trött, o bakis =) och kissarna har lagt sig till ro efter att ha hållt igång hela morgonen =)  så det blir en lugn förmiddag. Kanske får lite gjort på mitt arbete =)



Stattena losa igår med 0-8 igår mot göteborg, dags att slå en signal till vicky o höra vad som gick fel =/




Sen jag tog bort lösenord på bloggen har jag haft högre tittarsiffror =) E lite nyfiken vem det är där ute som tittar in på min sida, ni får gärna skicka ett kort



Ps. Lyckas för tillfälligt inte få in bilder från min mobil, men det kommer.

Lung Lördag

Idag kommer det bli en väldigt lugn o skön lördagskväll.. har varit lite väl många sådana här helger i rad nu, men man ska inte klaga för det e ganska mysigt, faktiskt väldigt mysigt! Just ni sitter jag o soffan o tittar på Älsklings systers barn när han spelar wii...Ett roligt spel som alla kan vara med på; Mario Party =) Vi orkade inte följa med på fotboll idag. Patte fick inte spela o då behöver man ju inte vara ute o frysa i onödan. Dags att bli ordentligt friskt... Därför jag inte heller kom o titta på er idag kära vänner i kdff =) Hoppas de gick bra o att ni VANN. Imorgon smäller de, då e det dags för första vinsten. O denna gången menar jag det. Dags för 3 fina poäng..


PÅ schemat idag står det inte mkt, ska iväg o käka tillsammans med Patrick, Yvonne, Roland o Mia o Jespers familj. Alltid lika mysigt att vara med våra familjer. Sakner er där hemma i Bara. Känns konstigt att ni e så långt borta nu när mamma varit här i några dagar. 


Igår kväll var Pill o Chrill här. Tacos på menyn, men jag hade ju redan ätit min andra favvis, men en liten tacos slank ner ändå, måste ju leva upp till mitt namn =) Sen var det dags för fyramanna vist =) Ja, Chrill jag vet. Fyrmannavist 

Kommer inte ihåg vad de blev, men spelet e jäkligt trevligt =)

Just nu sitter jag hos pill o Chrill o äter äppel päppel, delad o klar...Igår chockade jag med lökdelare o idag tar de fram äppledelaren. ( hm va ska man hitta på nästa gång ?)

HEJA SVERIGE

Sverige e helt okej men tror turkie eller Grekland vinner (men har inte hört många låtar =)

Bara en massa ballader =( så jäkla tradigt! Kom tillbaka Schlagerfestivalen, tror jag får medhål från Schlagerdrottningen Elin Pelin

 

TIll sist: Hoppas att älsklings systers barn klara sig bra efter en dag med mig. Fick värsta sockerchocken efter 33 % fullkornsflingor o en chokladbulle =) Fattar inte varför haha

 

Kram Hej


Får bättra mig

Ja de va ju nästan två veckor sen senaste inlägget. Har haft fullt upp, faktiskt. Både roliga o tråkiga grejer =)(

Jag o mitt minne e inte bästa kompisar så kommer faktiskt inte ihåg vad som har varit så viktigt att jag inte haft tid att skriva i denna viktiga blogg=)

Har iaf försökt att träna när jag kunnat och mått okej. Vann en kamel i söndags, Min nummer ett! Vet inte vad jag fick, för har inte varit där sen dess, men e säkert ett höjdarpris! Hur många har du Johnsson?? (För er ej fotbollsfolk så är får man en kamel om man vinner smålagspel dagen innan a-lagsmatch)





Kort sammanfattning:

I fredags var vi iväg o käka med laget på en grymt mysig resaurang, byakrogen någonstanns =) Det var grillbuffe, riktigt jäkla gott. Men för de priset så måste de va gott.. Kommer nog inte gå dit med älskling om vi inte ska fira något alldeles alldeles speciellt =) Efter käket bar det av till Frida som bjöd hemma laget hem till sig, Trångt men mysigt. Ingen anning hur det gick i hockeyn?! men så ska de låta var bra =) Därefter stack jag Falkie, o Johns hem till falk o spela kortspel, vilket i förövrigt är UNDERSKATTAT. Riktigt roligt var det o Johns blev för en gångs skull sugen på .... kakor? Haha

HEJ KNECKT

Patte var för övrigt nere i malmö o spela fotboll. var riktigt duktigt har jag hört =) Sen var det fest med min brorsa, synd man inte var med där, för de e alltid fullt ÖS!

PÅ lördagen var det match, mot glimåkra, spelade väl 65 minuter, slutresultat 2-2 =(. Ni som inte känner igen mig så har jag ett stort jäkla skydd över ansiktet!!

Efter matchen bar det av till skurup o god mat hos linda och Nicklas, som alltid! Lite snack o Robinson o tittande på Josse när hon uppträdde i skurup. Så jäkla fint hon sjunger, måste se henne Live igen! Rysning till max. Därefter bar det av till Holst. Nytt Ps3 gjorde att jag däckade lite i soffan för att sedan flytta in i sängen. Trevligt sällskap jag e  =)

Dan efter var det dags att titta på Johan när han spela fotboll, Värsta målgöraren med vänsterfoten, (tyvärr missade vi första målen för vi var sena, fast vi gick upp tidigare just för att komma i tid, Typiskt oss, el mig ?) Knattefotboll e nog nått av de roligaste att titta på =) De e så sjukt söta när de springer runt på plan, o stackars målis, de har inte de lätt =)

Glömmer nog aldrig Rolands historia: En spelare kom fri mot målvakten, målis blev rädd o sprang rätt ut till hörnflaggan, då gör bollhållaren riktförändning, skiter i det öppna målet o springer ist efter målis och skjuter på honom.  Förmodligen har tränaren sagt något i stil med skjut på målvakten. Haha de hade man velat se =)

Efter fotbollen var det dags för besök hos Lowa, Peter o Ann-sofies nya tillskott.. Så söt man kan vara.
 Blir lite sugen, så långe hon var tyst  o lukta gott i baken =) Nä hon va så söt o tyst hela tiden, men får nog vänta ett tag till, Har ju våra Söta katter =)  Får först vänja oss vid dem =)




Snakca om att de vill vara nära varandra =)


Därefter styrdes bilen till Trellehulla o Bästa Brorsan o Hanna. Hanna har blivit ännu ett år äldre o de va dags att Fira. i som känner min brorsa blir väl inte förvånade när jag säger att smörgåstårtan de skulle bjuda på inte var klar o vi fick vars en kebab istället o lite kakor mums mums... Lite skitsnack sen var det dags att åka tillbaka hem för att träna... Inte en dag ledigt inte !!

Grattis Vännen !!!




Sen i måndags var det en heldag med Falk o co. Lite stövande på stan o sen pizzabullbak sen bar det av vill karlsham för att se Div 4 match =) Mysigt värre men jäkligt kallt... tror det blev en 7 av 10 sammanlagt.
Matchen fick 3
Fikan fick 7
sen avdrag för kallt väder 2 och dåligt sällskap 1 ;)

Tyvärr blev jag sjuk efter detta o har inte mått bra sedan i måndags kväll...
Varit bussförare några nätter o legat på sjukhus för obeservation =(

Men nu mår jag bättre o e på väg upp igen =)

Mamma har varit här några dagar o tagit hand om mig, så mysigt, Saknar att bo hemma ibland, faktiskt!
Har även varit här hela dan idag o städat vår lägenhet skinande ren, nu kom hon från maxi, blir favvis rätt idag. Fläskfile med potatis o brun sås.. Saknat det med =)

Dags att vara lite social o ta vara på att hon e är


Ps. har till o med börjat skriva på arbetet som ska vara inne om två veckor,, vilken framförhållning jag har =)




Mysig fredag i Åhus

Röd dag o tänkt sovmorgon, schi fick vi. Grannarna mitt e mot håller på att helrenovera hela huset o borren o slipen startade halv nio. Det var bara till att gå upp o käka o frukost o leka med katterna. Lugn förmiddag med mannen, (skönt att ha han hemma =) Sen ringde Lillen o Karro o bjöd oss till Åhus i deras stuga. Då fick jag en strålande ide att  vi skulle iväg o handla in pajformer o ingredienser till den sjukt goa Jordgubbs o rabarberpajen så vi hade nått att ta med oss.
Älskling va snäll o följde med o handla ist för att läsa kvällsposten i soffan =) Vilken Man man har !!

I Åhus blev de Glass längst stranden, (världens största kulor =) Själv gick man lottlös pga av de j*vla vadet man har gått med på. 
Sjukt mysig kväll med :
skitnack framför brasan
Bästa grillmaten detta året !
roligaste nysnigen vi har hört =)
Chicago

Hoppas de blir många sådana här kvällen denna sommar


       


  


Idag har vi tittat på Pattes match i solen, vinst med 3-0 men bara 5 minuters spel =(

Nu kommer Pill o chrill hem till oss, blir en skön lördag
 Lär bli fajt om kontrollen, blir Real - Barca eller robinson =)

Tyvärr Vicky men vi får träffas imorgon ist om du inte redan idag tar tåget o tar soffan =)

Första gången Zessan lägger sig självmant i mitt knä, så jäkla mysig =)





RSS 2.0