Lång ledigt

Tack för alla gratulationer o presenter mina underbara vänner =)

Efter att mina pojkar hade blivit opererade lämna jag den ena för att vara med den andra. Resan bar av till skurup i Torsdagskväll. Överraskade för första gången Älskling, lyckades hålla mig utan att berätta att jag skulle komma tidigare, o glad blev han =) Lugn kväll med lite grillning.

Dagen efter var det dags för min årliga tradition, lite sent o mina föräldrar var inte med =(
Men mysigt var det att spela minigolf fast att jag alltid lyckas förlora =(
Därefter bjöds vi på en fiskrestaurang, lax med sjukt god potatissallad.

 


 


En mycket lyckad Fredag, känns som jag fick igen lite för min födelsedag =)
Fick även en massa fina presenter, Älskling som inte kunde gå hade skickat Yvonne o Hampus till affären för att plocka hem halva butiken =) Världens sötaste Hihi
Fick FYRA sjukt fina klänningar av älskling o sen välbehövliga pengar av släkt som vi under lördagen spenderade på en videokamera och mer kläder =) Roligt att shoppa!!!
På kvällen kom mina föräldrar till Skurup där det bjöds på räkmacka, mums, o mycket snack om deras resa till Paris=)
Synd att  vi inte alla kunde åka tillsammans =(

På Söndagen var det Dop, det var Lowas tur denna gång, Fick använding av videokameran dirket =)
Hon e så sjukt söt, bara sitter snällt o skrattar =) annat än när vi var hos maria ;)



På söndagskvällen for vi hem till Bara o vilade upp oss. Spelade plump på kvällen o jag blev mästaren
Igår spelade vi skipo, dum fråga vem som vann Haha

Igår åkte i även hem till våra söta katter som vi varit utan länge, saknade dem jättemkt Thihi
De hade överlevt o såg ut att må bra, hade fina kattvakter i Lina o Erla =)

Idag har vi fått ordning på papper o annat, dags för flytt i helgen =)

Börjar bli lite hungrig, okej underdrivt, sjukt hungirg hehe

Lite bilder från festen hos Clas o Carina

   
   
Träffade både Hanna o Chrille o Jim, Vicky o Jannice på Lilla Torg

Haha ingen stress nille, bara fart o fläkt. Thailand Baby!!!
Lägger uppså många foto jag kan =)


Dags att få något i magen
sen ska jag läsa ut min bok, sjöjungfrun, bara 20 sidor kvar =)

Tiden bara rinner iväg

Så har det gått en hel vecka sen sist jag skrev. Kan inte fatta att det går så snabbt. Under veckan har jag hunnit jobba en hel del på subway och jobbat med flickan.
På torsdagskvällen bestämde vi oss för att dra ner till malmö o säga hej till nära o kära. Clas o Carina hade bjudit på fest, så destinationen var klar. Efter träning drog vi direkt till malmö o för att älskling skulle hålla humöret uppe efter en dags jobb tocg han några cider i bilen =) Själv tog jag en negerbull, Helnöjd =)

Hos C C bjöds det på grillspett o potatissallad mm. Därefter sattes en chokladfontän igång och kakor serverades. Supergott =)
Kubbturneringen var en enkel match, två raka segrar =)

Därefter drog vi till gamla BoB som nu var helt förändrar, snyggt ställe faktiskt =)

Lördagen var det dags för att kolla Söts knä o jag skulle jobba.
Efter röntgen o läkarkoll är Älskling idag i Ystad o gör titthålsoperation. Tänker på dej nu, Hoppas det går bra!!
Själv har jag precis tränat med sofie A och Brett (morgonträning då jag har jobb ikväll) Jag o Sofie ägde träningen NOT HAHA

Därefter stack jag direkt o hämta Zorro som har blivit kasterad, ligger i buren i sovrummet o tar igen sig, e lite groggy =(
Så idag har både mina män varit iväg på sjukhus o blivit opererade =(

Om två timmar är det jubb igen sen e det min födelsedag imorgon. Måste faktiskt klaga då det är första gången i mitt LIV som jag jubbar på min dag samt är helt ensam. Älskling e hemma i skurup och parents e i Paris o Njuter. Fick ett underbart SMS av dem igår, de njuter av att vara iväg, synd man inte kunde hänga med, hade varit sjukt mysigt !!!
Får bli en annan gång

Dags att göra lite nytta =)

Statistiken över besökare har sjunkit, kan det ha göra med att jag e kass på att skriva =( Får bättra mig

Välkomnar Familjen Nilsson hem från Sthlm, hoppas ni haft en trevlig resa, ses på Söndag när det e dags för DOP =)

Kramar

Har ju ett jobb att sköta nu =)

Har tyvärr inte haft tid eller ork att skriva blogg för tillfälliget. Började med att jag jobbade några timmar med flickan, jätte intressant och roligt. Har varit där nu några gånger o det går faktiskt väldigt bra. Började även att jobba på subway i torsdags, sedandess har det varit fullt ös medvetslös =)


Har spelat två tråkiga förlust matcher, först mot Umeå sedan mot Djurgården, var chanslösa i båda. Har blivit utflyttad till vänsterbacken inför matchen imorgon mot AIK. Känns inte helt okej men det är väl bara att gå in o köra 100 procent så får vi se hur långt det räcker. Känner mig ju tusen gånger säkrare i mitten =(

Efter Djurgården matchen där det var mkt strul, både med sovplats o mat var det en lång resa hem, hemma mitt i natten, 4. Därefter jobb på lördagskvällen kl 10-4 för att sedan börja på söndagsmorgonen kl 8 för att jobba till 3 för att sedan träna kl 5. När jag kom hem på kvällen la jag mig i soffan på patricks bröst, hann knappt lägga mig tillrätta innan jag var långt inne i dimman =) Måndagen jobbade jag från 8 til 5, blev en kvart försenad till träningen och benen orkade knappt bära mig =) Sedan stack jag Älskling och Nille till festivalen för att lyssna på OLA.

Missade festen med OLA sist på malmöfestivalen för att jag dödsjuk och nu missar jag det igen, jäkla skit!!! Nästa gång ska jag med, kvittar vad som händer dagen efter. Söt dök upp vid 4 på natten och var allmänt glad =)

Idag steg jag upp 05.30 för att börja jobba kl 6. Tur att det är ljust ute annars hade nog kroppen vägrat =) Jobbade till 11 idag, sedan stack jag o Johns till toget o handla jordegubbar. Väl hemma la jag mig bara i soffan för att sova, däckade direkt =) Nu sitter ja i soffan med älskling och Zorro som är övermysig, finns inget gulligare, han blir helt galen, vet inte var han ska bli av när man klappar han under hakan HiHi = ) Vi har varit duktiga o städat lite i lägenheten som såg sådär ut =) Duktiga oss =) 

Imorgon är det åter jobb för mig o älskling, sedan är det match o förhoppningsvis hinner vi boka vår resa till THAILAND BABY  =)

Dags att gå o nanna kudden nu. Förhoppningvis dröjer det inte lika länge till nästa uppdatering =)

Kul att se att ni alla läser min Blogg!

LINDA: Ha så sjukt roligt i STHLM, hoppas det blir en mysig resa =)

RSS 2.0