Vilken kväll!

Igår när jag kom hem efter jobbet satt älskling i telefon o snacka. Det hade blivit något fel med hans kallelse till b-lagsmatch i malmö. Ingen hade kallat han och nu satt vi där med inbokad spruta och var bortbjudna på middag! Efter mycket om och men så åkte vi och tog vår spruta och begav oss hem till Sabine och Emil.

Där blev vi bjuda på en grymt god kyckling i ostsås med pressad potatis (viktigt =) Efter maten blev det en promenad till kupen för att hyra film. Killarna ville inte bestämma så vi plocka filmen som var nummer ett på listan. Det ingen kollade var hur länge filmen vara, så när klockan var  tjugo över elva o såg att den skulle vara en timme till tacka vi för oss och gick hemåt. Så på torsdag är det dags att se slutet =) Så e de när man börjar bli gammal =)

Tack för en jättetrevlig och mysig kväll! Helt underbart att träftas så mitt i veckan, får lite extra energi för fortsatt jobbedagar! Nu åter tillbaka till arbete.


Helggenomgång

En snabbgenomgång av helgen

Fredags:
Efter en stressig dag på jobbet var det snabbt hem och laga mat så man fick lite i magen till matchen. Samling 17.30 för match på grus mot BK Kick. Inte riktigt sugen på grusmatch, en kall fredagskväll. Men i fredags var det riktigt roligt att spela, trots att Bk Kick var mer som ett barndagis än ett fotbollslag. De kasta sand på mathilda och gav perra en lavet. Men vi spelade bra och kämpade för varandra. Grymt stolt över tjejerna!

Efter matchen åkte Jag, Perra och louise och handlade käk. Tyvärr hade intermezzo slut på glutendeg så det blev en kebabtallrik. RIktigt gott faktiskt. Efter matchen blev det lite skitsnack sen var klockan helt plötsligt två och det var dags för gästerna att bege sig hemåt. Perra hade viktigt innebandy match dagen efter =)
Jag var för en gångs skulle itne så trött så jag fortsatte min kväll hemma hos karlsson och Markus där patte befann sig. Blev lite hjärngympa sen var det dags att hitta kudden. Sov riktigt gott =)

Lördags:
kommer jag knappt ihåg vad jag gjorde på dagen. Men var o tittade en stund på Perras match och på kvällen var jag bjuden till Sara som skulle ha lite födelsekalas. Blev en mysig kväll med snack och något glas vin

Söndags:
I söndags hade patte match. Mötte Ystad o krossade dem! Patte var grymt spelsugen och gjorde ett grymt snyggt friskparksmål.

Måndags:
Igår var en lång dag på jobbet. Tänkte att jag skulle orka gå med söt upp. Första dagen på jobbet för han. Men det orkade jag inte haha Sorry älskling. Grymt skönt att ligga kvar i sängen när man ser att den andra måste upp =) Var kvar på jobb till halv fem men ssita timmen var det aerbicpass med en elev. Grymt duktig tjej och man blev ltie svettig, men mest var det hjärnan som fick jobba =) Träning på kvällen ngefär en timme innan mörkret hade lagt sig över skurup. Kvällen gick sen till att spela Wii medan söt var på innebandyträning.
Oh ja, jag kanske ska komma o testa, men bandy e nog inte min grej =)

Idag:
Nu sitter jag på jubb, har planeringsdag iag vilket verkligen behövs! Slutar fyra idag sen är det hem om innan vi ska åka iväg o ta sista twinrix sprutan. Lika bra att få det gjort. Sen är det hem till Emil o Sabine som gäller, blir lite käk o någon film kan jag tänka mig, roligt att hitta på något på vardagskvällarna med =)

Nu:
ÄR DET LUNCH, spaghetti köttfärssås, MUMS


Nu har vi bestämt oss!

Efter mycket om och men så har vi bestämt oss för att satsa på huset!
Tyvärr är det lite andra grejer som gör att det kanske inte blir av ändå,
kan bara sitta och hålla tummarna.

Igår blev en lång dag.
Upp tidigt och åkte till skolan.
Väl framme kl 7 var det dags att cykla ut i skogen och sätta upp kontroller.
Orientering stod på schemat.
Efter många timmar var det dags att åka hem.
Patrick hade maten färdig när jag kom, men istället för att gå direkt hem var jag tvungen att handla rödbetor.
Pytt i panna med ägg och rödbetor. Helt OK =)

Efter maten åkte vi iväg till patricks träning. Jag följde med eftersom vi bokat husvisning i sjöbo kl 8.
Vi var ju ganska sugna på att bygga nytt, men efter vi såg hur litet huset var insåg vi att det inte var värt dem pengarna!

När vi kom hem var det tid att hitta kudden.

Idag är det fredag. Match mot Bk Kick på grusplanen. Inget som lockar, tyvärr. Och med tanke på mina ljumskar så är det nog bäst att hoppa denna match.

Blev för övrigt klart att vi trillar ner i 4:an. Det är bara att gräva ner sig och komma tillbaka!
Satsar på att gå rätt upp i 3:an igen, i fyran kan man ju inte hålla till!

Ikväll blir det förmodligen fredagsmys med Perra mf.!

Sitter i skolan o vill bara att tiden ska gå så jag kan ta tåget hem, varit en lååång vecka med många tankar som snurrat i huvudet!





I väntans tider

O NEJ jag är inte gravid, har bara lagt på mig några extra kilon så jag kan hålla värmen på vintern =)

Vi väntar på att få besked, besked från mäklaren om hur det går i budgivningen. En budgivning som vi för tillfälligt leder.

Läget är följande: Ett par hade lagt ett bud som vi lade över. I söndags eller måndags skulle de titta på huset igen och då sa de tydligen att de skulle höra av sig senast igår innan lunch. Men mäklaren hade inte hört från dem när vi ringde han igår. Ja, vi kundu inte vänta på att han skulle ringa oss =) Mäklaren skulle prata med säljaren igår och höra om de acceptera budet från oss och förhoppningsvis vill inte de andra paret lägga högre bud. HOPPAS, Hoppas, hoppas!

Så jag är Nervös, nervös över huset, nervös för att jag vill bo där, nervös över att de ska lägga ett bud som vi inte är villiga att lägga över. Har redan börjat fantisera att vi ska bo där, var vi ska ställa möblerna, vad vi ska inhandla och vad och hur man kan renovera. SNÄLLA ring mäklare så vi vet vad som händer =)


RSS 2.0