Helgen går snabbt som vanligt!

Så var det söndag igen. Sitter i lägenheten o väntar på att klockan ska ticka till 14.15. Ska kolla på lägenhet med Holst. Roligt att gå på visning även om man inte själv ska lägga bud =) Sen är det träning kl 15. Ska bli skönt att röra på sig lite. Har dock lite träningsvärk i vänster balle efter två timmars bowling igår kvälll. Haha jag vet, e man otränad eller =)

 I fredags hade vi spelkväll här hemma. Först laga vi tacos, eller rättare sagt Perra o Patte laga tacos eftersom de loosa! Efter lite mat i magen blev de "med andra ord" o "med vilda gester." Sjukt roligt måste jag säga.
Länge sedan jag skratta så mycket. 

Tre spel o tre vinster. Ser ni den röda tråden ;) Kan ju inte bero på att jag var den enda som var nykter =)


I går valde vi en lite lugnare kväll, blev bowling i två timmare på big bowl och sen god middag på El Patio. Måste säga att de va grymt roligt att bowla. Vet inte hur många strike vi fick tillsammans. Men både Patte, Daniel o Jag fick tre strike i rad. Helt sjukt! Tre rundor, 139, 141, 135. Jag är helnöjd =)


  






Budgivningen är över =(

Budgivningen är över. Vi har hållt på i två dagar och bjuda över varandra. Det var vi och ett par till som var med i budgivningen. Varje gång vi la ett bud la de 10 000  över vårt bud. Tillslut kom vi upp o så mycket att vi tacka för oss. Hade redan bestämt en summa innan som vi skulle sluta vid. Så tyvärr blev det ingen husköp, för tillfälligt!

Idag är det äntligen fredag!
Så skönt, sista dagen på sjukskrivningen så nu behöver man inte bara sitta inne o vila =)
En veckas lov att se fram emot. Har dock lite grejer att fixa med skolan. Men ändå.

Idag har jag varit på JB i Ystad och sagt att jag kommer tillbaka till jobb på måndag efter lovet! Ska bli skönt att komma tillbaka till vardagen. Ha något vettigt att göra. Har varit på systemet och köpt Morgan. Varit på Smådjurskliniken o pratat om Zorros tänder. Han går o gnäller lite då o då och tydligen skulle han ha något konstigt med tänderna när han var liten. Men det fanns inget som tydde på att de skulle vara något problem nu. Så de e skönt. Våra små söta katter =)

Sen träffa jag Postis-Perra på vägen. Drog förbi Karlsson på Statiol som fixa min lampa på bilen. Sen hemma igen för att städa undan lite. Ikväll kommer de lite folk på vin o spel kväll. Mysig Fredag med mat och vänner.

Dags att lägga bud på ett annat hus nu =)

Håll tummarna igen =)

KRamkram


Avvakta till imorgon.

Då blev det inget svar idag. Klockan är mycket och mäklaren har inte ringt tillbaka. Det ligger till så att det är en annan som har lagt ett bud men som inte har lånelöfte. Vi har lagt ett lägre bud än den men har lånelöfte. Får väl bli en nervös kväll och allt vi kan göra är att avvakta till imorgon.

Håller tummarna =)


Uppe i varv

Kunde inte somna igår. Mycket som snurrar i huvudet. Inte tränat på länge. Mycket överskottsenergi i kroppen. Vill inte vara sjukskriven längre. Magen fungerar helt okej. Men det är väl bäst att vila sig i form. Kroppen verkar behöva det, men hjärnan säger annat. Dags att sluta flumma. Vi har lagt bud på ett hus nu. Väntar nervöst på ett svar eller motbud. Tänk, vi kan vara husägare i februari. Hade varit riktigt roligt. Men kan inte ta ut något i förskott, blir man bara besviken om de inte blir så!

Fick mitt pass idag, ser ut som värsta kriminella med iskalla ögon. Tur att mitt körkort blev lite bättre. Ser ut som en lycklig svampbob. Fyrkantigt huvud med stort smile =)

Återkommer med svar hur de går med huset =)

Hyltaskogsvägen 122

Trädgårdssidan

Rymlig matplats i köket


Måndag igen!

Då var det måndag igen! Helgen gick snabbt som vanligt.

Inte tagit så många foto på senaste tiden. Tog fram kameran i helgen och tänkte att jag kunde lägga uppå några bilder som legat i kameran ett bra tag!


Nyår 09/10

Min födelsedag!



Semester i Småland

Zessan som myser!


Och så här såg vår lägenhet ut i fredags efter den blivit städad =)








Tänkte faktiskt inte skriva så mycket mer idag. Det blir ännu en lugn vecka för mig.
Det snurrar en hel del i huvudet, men mest av allt väntar vi på att höra något från huset.
Var o kollade i lördags på de, o de var jättefint. Får se om vi har något att säga till om i en budgivning!

Har dessutom lagt upp bröllopsbilder på nätet till er. Ledsen att de tog sådan tid. Har inte fått ordning på alla foto, när jag fått se så ska jag bränna en skiva till er som var på bröllopet och skicka till er!
Men ni för nöja er med dessa så länge =)

Ni hittar dem på
http://www.bildalbumet.se/theresenilsson

Ta hand om er!


Nu e de fredagsmys!

Igår kom jag på att jag inte ätit godis på två veckor! Inte kunnat äta så mycket över huvud taget men men det räknas ändå =)

Vaknade kl 6 idag av att söt har försovit sig. Full kalabalik och och sen var jag klarvaken. Har legat i dratt mig i sängen fram till nu. Skönt, men hade varit ännu skönare att sova =)

Måste bara säga att han försov sig pga av sin telefon, fått en iphone som han starta igår. O ni som känner patrick vet att han inte så tekniskt lagd HaHa. Lyckades nog inte riktigt ställa in klockan ordentligt. Jag erbjöd mig till o med att ställa min klocka, men inte, han klara av att ställa sin! Trodde han Haha


Första veckan som sjukskriven avklarad. O de har varit en lugn vecka, eller som jag tycker, en Tradig vecka. Inte gjort allt för mycket, men de e väl de som e meningen med att vara sjukskriven?!

En vecka sjukskrivning sen är det novemberlov o sen tillbaka till vardagen.

Ikväll kommer de fint besök. Då blir de lite god mat och dricka!


Imorgon ska vi kolla på hus. Vi lade ner hustittandet för ett litet tag men nu är jag grymt sugen igen.
Skulle det inte bli de vi ska kolla på imorgon så ligger "vårt" hus ute på hemnet fortfarande.
Vet att de är mycket att göra vid med mera men fastnade för det ändå. Tänk att ha ett eget HUS!

Vi får se vad som händer =)

Hyltaskogsvägen 122


Imorgon kväll ska vi till Linda o Niclas som bjuder på en fantastisk middag.

Varmrökt fläslfilé med melon hjortronsås, kycklingspett, pastasallad med örtdressing, parmesan/ruccolapaj, grönsallad, pestokryddad rostbiff med potatisgratäng, foccia-bröd och pannacotta med hallonsås till dessert

Måste testa om min mage fungerar =)

Nu blir det tv-tittande och mys med katterna =)


Ps. Hade varit roligt om ni skrivit någon kommentar någon gång så man vet vem de e som läser ;)



ZZzzz

Godmorgon

Precis klivit ur sängen och känner att jag kunde legat där ett tag till om de inte var för jag var hungrig. Dags att äta frukost, banan plus tekaka med ost. Kan nog börja med mer vanlig mat nu, För magen Fungerar igen! 

Idag tänkte jag se repriser från veckan som jag missat. Desperate och bonde söker fru. Sen ikväll är det robinson och lyxfällan.

Har dessutom kommit in ett nytt hus på hemnet som vi känner e perfekt. Men de e mycket pengar och ett stort hus för två. Men får se vad som händer =)

Sköt om er


Lugn onsdag

Idag har jag inte rört mig många meter, har faktiskt inte lämnat lägenheten.
Vaknade kl 8.30 av brorsan som ville jag skulle göra en tjänst. Ingen fara eftersom klockan ändå skulle ringa en stund senare. Upp o käka frukost. Rätta prov. Skicka deras resultat. Fixa o trixa lite med skolan nu när jag ska vara borta två veckor. Fixat med bröllopsbilder så de ligger på internet nu. Ni ska snart få sidan, har bara lite småändringar att göra.

Har inte fått alla bilder av fotografen lina än =( Vet att där e bilder från Svaneholm med den fräcka bilen framifrån och foto på min tatuering mfl. Men får väl skicka USB:et en vända till till K-stad. Sen de bilder jag har fått är i cr2 format så jag får hjälp att omvandla dem så jag och ni kan se dem =)

Nu ligger kycklingen i vatten, ska kokas i en timme. Patrick är hemma vilken minut som helst så får väl gå o göra lite nytta =)

Hörs kram


Dagens lista

 ATT GÖRA-lista
-
till John bauer  Check
- lämna in bröllopskläderna för kemtvätt (bättre sent än aldrig) check
- ta foto till pass o körkort (bättre sen än aldrig =) check
- storhandla, blev iaf willys  check
- börja pensionsspara check
- kolla inomhusskor hitta inga
- lämna böcker Östergård imorgon
- tvätta, kasta in en nu
- rätta prov, kommit halvvägs


Så idag har jag o Karlsson varit i Ystad o fixat en massa.
Skönt att få gjort sånt som man skulle gjort för ett tag sedan.

Det enda jag missa var ÖB, köpa tvättställning och skitpapper =)

Nu blir det att rätta prov o fixa lite med skolan, sen kan jag vara lugn.

En dyr men nyttig dag!

Snart kommer älskling, ska jag bjuda på kokt lax, potatis o romsås =)


Älskar denna klänning


Första dagen som sjukskriven.

Jaha då har första dagen som sjukskriven gått. Klockan ringde 7.45 då det var dags att ringa chefen och berätta att jag ska vara borta ett tag. Egengtligen ska man vara sjukskriven i 6 veckor efter en sån grej men jag hoppas att jag är tillbaka efter två. Efter samtalet låg jag o gosade med Zessan. Hon har blivit grymt mysig av sig. Kommer o lägger sig mot min mage och kurrar. Så underbart!

Vid 10 var det dags att gå upp o ta tabletterna och äta en tekaka med ost. Gott gott =) Sen började jag att städa. Började röja i sovrummet och när jag väl var igång så tog jag en grundlig städning, o JA, det behövdes =)

När jag var klar där var det dags att äta lite lunch, blev ett glas saftsoppa. Inte hungrig eller sugen på någonting. Konstig känsla får jag lov att säga. I vanliga fall hade jag varit halft medvetslös med så lite mat.

Sen var det dags att göra lite med skolan så jag vet vad som ska hända när jag e borta. Ska in o lämna papper o prata lite med chefen imorgon.

Sen kom Karlsson förbi, vi gick ner o fixa lite blommor, fönstershopa, var hos försäkringskassan och spelade Yatzy. Mysig eftermiddag, vi var ensamma tillsammans =)

I kväll var vi o lämna tillbaka filmerna på Hemmakväll som jag hyrt o sett på sjukan.

I love you Phillip Morris    S S




En galen natt                     S S S S



It´s Complicated               S S S S s



Har kanske lite speciel smak av filmer, Älskar romantiska komedier =)

Igår var Patrick, jag, Sabine och Emil hemma hos Karlsson o Markus. Där bjöds det på fondue, fina grejer! Tyvärr fick jag äta min lax o pressad potatis! Men de gjorde inget, var helnjöd med sällskapet =)

Efter maten var det filmtajm. Lite småseg och trött men de ändrades ganska snabbt då filmen var helt sjuk!
Grown Ups S S S S s
 

Nu e patrick iväg på innebandy träning och jag sitter med biggest looser =)

Morgondagens ATT GÖRA-lista
-
till John bauer
- lämna in bröllopskläderna för kemtvätt (bättre sent än aldrig)
- ta foto till pass o körkort (bättre sen än aldrig =)
- storhandla
- börja pensionsspara
- kolla inomhusskor
- lämna böcker Östergård
- tvätta
- rätta prov

Vad innebär det att vara sjukskriven???

Kommer förmodligen inte göra allt detta, men har någon vecka på mig =)

Må Väl!


Lugn Lördag

Så underbart att vara hemma.
Igårkväll kom Holst förbi på kvällen o snackade lite o drack. Tror de svepte en hel Morgon o en halv Jäger innan kvällen var slut. Själv var jag ganska trött och däckade med jämna mellanrum. Hittade kudden ganska sent, men gud va skönt jag sov! Vaknade vid tio av patricks telefon o då var det dags att gå upp o ta pillerna. 

Druckit ett glas saftsoppa och ätit en tekaka med ost, så jäkla gott. Nu tänkte jag göra lite pulvermos och koka en torskbit, och bara de ska bli underbart. Sitter för tillfälligt i lägenheten och kollar damfotboll. Har varit ute och gått lite i det fina vädret och varit i tippat. Snart börjar tipslördag och där kommer jag sitta bänkad idag =) 

Kanske har man lite tur idag o får lite pengar tillbaka, men de e väl ingen större chans =)

PAtrick är inte hemma än, är på hemligt uppdrag =)

Nu dags att prova fisk o mos, mums =)

 


Sista natten!

Imorgon bär det av hemåt! Ska bli så underbart att få komma hem =)

Dagen idag har gått relativt snabbt. Fick sova till halv nio sen lite tv och prat med dietist. Pratade ett tag i telefon men mamma och klockan var helt plötsligt tolv. Lite facebook, blogg, tv o 1 timmes sömn sen var klockan 4. Fick min saftsoppa idag med, tillsammans med någon spenatsoppa med frikadeller som blev utskickad igen =)

Fick även två mackor idag, två ljusa mackor som älskling och Linda smugglat med sig =) Två o halv timme försvann snabbt som tusan =(

Så nu e kl 10. Kollat Bjerre på 4:an och sen lyxfällan. Och nu blir det någon film.
Vill bara somna så jag vaknar upp o det e fredag! Underbara Fredag!

Hoppas katterna blir lite lugnare när jag kommer hem, har tydligen pratat en del med patrick när han varit hemma. De undrar väl var jag e hihi MEn imorgon kommer jag =))

Sov gott o dröm sött
Imorgon e en Ny dag! 


En dag kvar?!

Torsdag idag, legat här snart i en hel vecka =( Men förhoppningsvis så e jag i min egen säng imorgon =)

Igår lyckades jag byta till mig ett enkelrum med tv och toalett. Så äntligen slapp jag ha några snarkande gamlingar brevid mig som skrämde livet ur mig genm att skrika mitt i natten. Sov ända till halv nio idag,
riktigt skönt!

Diesten var här precis o förberedde mig på vad som kommer gälla när jag kommer hem. En veckas upptrappning, soppor o dylikt. Inte riktigt min favvokost men nu kan man själv välja vad man vill ha. Tänkte skriva några goda grejer men kom bara på Saftsoppa =) Får väl bli någon nutrillet eller något så man får i sig lite =)

Maten igår bestod av:
frukost: ett glas näringsdryck
lunch: lite saftsoppa och morotssoppa (som inte gick ner)
middag: saftsoppa och tomatsoppa (som inte gick ner)
kvällsmat: glas med buljong och ett gla näringsdryck

Nu serverades frukosten idag, ett glas buljong och en näringsdryck Fortimel.

Fick precis väga mig o såg att jag gått ner tre kilo, tre kilo på en vecka. Helt sjukt, men kommer nog gå upp dem ganska snabbt när man börjar äta igen, vilket är lite synd =)


Hörs snart


Inte trodde man att helgen skulle se ut så här!

I fredags efter skolan, eller rättare sagt i skolan kände jag mig kass, Åkte hem kl 1 och gick o la mig. Vaknade när älskling kom hem o mådde skit. Efter ett antal besök på dass var vi på väg till Ystad lassarett. O här ligger jag fortfarande.

Visst trodde jag att de skulle bli en tuff helg, men på lite annorlunda sätt, Lördagen var fullplanerad med 100 års fest på erikslund. O på söndagen skulle man må lite halvkass samt vila upp sig för en ny jobbvecka. Lite tradigt o orättvist (=) att må kass imagen utan att slängt i sig ett antal drinkar, men men =)

Har legat nere på AVA, i ett rum med två sängar och tv, men har nu blivit förflyttad upp på medicinska. Synd att man inte kunde njuta nere på AVA när man hade eget rum. Nu när man börjar må bättre så har man tre till i rummet och ingen tv. Túr att brorsan kom igår o fixade internet idag, går tiden kanske lite snabbare.

Det är tydligen en tarmsjukdom som gör att jag ligger här, mer vet jag inte för tillfälligt, får besked om två veckor om exakt vad det är =( Så fram till igår har jag bara gått på dropp, o fy tusan vad hungrig jag är!
Inte van vid att magen e tom ;)

Igår fck jag en dropppåse och en näringsdryck, dvs två glas med smak av hallon. Försökte smila till mig mer men de funkade inte så bra. men idag skulle jag iaf få en påse till o kanske någon soppa till lunch, längtar! Längtar efter att få komma hem, Längtar efter att få äta en bit mat eller vad som helst. Längtar att komma tillbaka till den vardag som man så ofta klagar på. Sista tiden har de nästan varit för bra för att vara sant, och tillslut kom baksmällan. Kan bara bara inte få njuta en stund, njuta av att allt ordnat sig o allt rullar på som vanligt??
Tydligen inte =(

Men de e bara att gräva ner sig o komma tillbaka, de löser sig alltid o som pappa alltid säger:
Det blir nog bra! 


Gubben brevid mig, som har pratat o skrikit hela natten, skulle iväg på röntgen idag men han käkade frukost så blir nog iinte av med han idag=(

Nu kom sköterskan med piller o vatten, dags att ta sina piller, sju stycken nu! Kan jag få en sovpilla med så tiden går lite snabbare idag =)

Sköterskan försökte få mig att duscha, vill väl bädda min säng, men jag planerar att ligga under täcket en stund till =)


suck...

I onsdags kände jag mig lite halvkass, lite hängig och sliten.
Efter en lugn dag på jobb åkte jag hem och var helt slut. Lagade hemmagjorda hamburgare och hemmagjorda pommes i ugnen. Jätte gott och jag var lite piggare. Vaknade upp igår och var störtförkyld. Efter några alvedon, nässpray och sinova så mådde jag lite bättre. Torsdagen e fullbokad med lektioner, så när jag kom hem igår var jag hetl slut igen. Lagade fiskpinnar till mig o älskling, sen drog han på match. Själv la jag mig i soffan o slockna. Kände på mig att de skulle hända så jag vaknade kl 20 när klockan ringde. Skulle ju ser robinson med Elin Bjerre.

Roligt att se henne på Tv. Hon är en grymt målinriktad tjej och jag tror hon kommer gå långt i tävlingen!

Idag vaknade jag lika förkyld, o när jag blir förkyld sätter det sig i bihållorna, har gjort de ända sen jag bröt näsan =( Detta gör att jag blir helt slagen av en jäkla förkyldning. Så Tradigt.

Tänkte hoppa jobb idag men eftersom jag bara har två korta lektioner idag, ett prov o en som ska hålla i lektionen så var det bara att pallra sig hit. Så nu sitter jag på jobb o längtar efter sängen!

Det sägs att de tar ett år innan kroppen anpassat sig till att jobba på en skola med alla bakterier mm. Hoppas att jag klarar mig bättre i framtiden än jag gjort hittils. Så segt att va sjuk!

Må väl! //


Inga bilder =(

Sitter här vid datorn o tänkte lägga upp lite mobilbilder. 
Börja med att koppla in min egen mobil, men sladden verkar sönder o jag fick ingen kontakt med mobilen.
Lånar älsklings mobil o för över bilderna via blootut =) när jag e klar hittar jag inte hans sladd och när jag frågade honom sa han att han senast använde den hos sina föräldrar, hmm undra var den e nu.

Så nu ska jag i säng, ska bara försöka föra över pengar så vi kan festa på lördag. 25 års fest gånger 4.

Festen äger även rum i Ericslunds bygdegård, det var inte länge sedan vi var där. Ska blir grymt roligt men konstigt att se bygdegården igen. Sitter just nu med världens fånigaste leende. Kan inte sluta tänka på de! Vilken underbar dag! Kommer förmodligen få ALLA fotona imorgon från våra stora dag. LÄNGTAR!!!


Veckans match!

BK Olympic

 1-1 (0-1)


 

Skurups AIF

 
      Tid      
      39 0-1 Matilda Larsson Mål
Utvisning Nina Eriksson   43      
      45   Matilda Larsson Varning
Varning Linda Sköldeborn   52      
Varning Koffed Evelina Larsen Koffed   65      
Mål Linn Olsson 1-1 70      
Utvisning Linda Gren   72      
Varning Linda Sköldeborn   90      
Utvisning Linda Sköldeborn   90





Så här såg matchrapporten ut efter matchen.
3 röda kort
4 gula kort
+ att de fick tränaren utvisad

Efter matchen visste vi inte om vi skulle skratta eller gråta. BK Olumpic bestod av gamla avdankade spelare som vägde 20 kilo för mycket. Tyvärr så spelade de inte fotboll utan höll på med massa annat skit.
Jag trodde att Kick var de värsta laget, men BK Olmypic tar faktiskt priset.
Det sjukaste under matchen var nog när deras högerback fick tuppjuck och skulle slå ner Frida.
En 40 årig kortklippt! morsa fick fnatt på en 14 årig tjej och skulle slå ner henne! Det kunde varit hennes Unge, eller kanske inte ;)

Det var inte många rätt den matchen. Efter matchen var de dags att göra sig i ordning för kvällens bravader. Tog lite tid i duschen bara då De tyckte det var bättre att sätta in en vägg, element och fönster i duschen istället för två extra duschar!

Efter droppat av Felicia på centralen bar det av mot Bjärsjölager, mitt ute i ingemansland.
Några samtal senare var jag på rätt väg!

Det blev en trevlig men galen kväll. Seriesegern firades med mat, tal, musik och en jäkla massa dricka!
Själv mådde man bra dagen efter och jag vaknade till o med upp med älskling vid min sida.
Ingen busschaför i lördags inte! 

I söndags var det match. TFF-MFF. Brorsan från start!
Gjorde en grymt bra match, riktigt stolt över dig! Hade inte ett fel under hela matchern, och nej det var INTE straff, inte en i närheten!!! Men MFF e ett lag i medvind, allt går deras väg!

Igår va de jobb o idag e de jobb, o jag e TRÖTT!
Så himla trött så jag inte vet var jag ska börja, därför jag satta mig o skrev ett litet inlägg =)

Idag hade mina kära elever match i SM. John Bauer - Procivitas Malmö
Det blev 0 -12 men är ändå stolt över mina elever. Tänk att de e ett fotbollsgymnasie som tränar ihop varje vecka och har fotbollsspelare som satsar, kan ju nämna att vi är en skola med inriktiningar, IT, Media, Florister, entreprönerer och bagare.

Snart dags att ta tåget hem, Längtar!
Har skallebank =(


RSS 2.0